Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Treba da prevedem njemacki windows na srpski, hrvatski, bosanski,
engleski...bilo koji razumljiv. Probao sam onaj za srpski interfejs
ali on prevodi samo engleski windows. Zna li neko gdje mogu da nadjem
rjesenje?
Pozdrav
Ne moze to tako. Srpski LP (language pack) moze da se primeni samo na englesku verziju. Lepo ti uradi format C: i instaliraj englesku verziju windowsa pa onda Lp i resen problem. Ne vredi, i ja sam sse patio i nista......
Ma znam i ja za format c: ali to mi je kod drugarice koja je dobila polovan racunar iz njemacke pa bih onda morao da trazim sve drajvere i da se zamajavam 3 sata a mrzi me stvarno. A na kraju krajeva mozda joj jednog dana zatreba njemacki pa eto nek uci 😀
Da li samo menja interfejs ili ima i korenitih promena, imam tonu stvari na kompu, ne bih da moram reinstal svega.
Drugim, recima, da li je neko imao problema sa istim?
edit: na sajtu pise da je lp napravljen 2004te i da radi sa sp1. Da li ga je neko isprobao sa sp2?
edit2: zbog opere i ferewola ne mogu da pokrenem ono m$ cudo jer ga blokiraju u korenu(samo mi iskoci obavestenje the object has been blocked). Jel ima jos neko mesto odakle moze da se skine?