Šta je novo?

Kako preko AP napraviti PPoE konekciju

sto podize ovaj thread, pobogu...
sad sam ga procitao i pozlilo mi :S:
jeli, xection, jesi ti u nekom problemu sa NS Mrezom? jel' te blokiramo nekako? ometamo te u radu? ubijamo ti sajtove? silovali smo ti psa? (ovde ide smajli, ako ne mozes da rastumacis sta one sarene slicice znace) sta je u pitanju?
nemoj da pricas napamet stvari u koje nisi upucen i koje si cuo iz druge-trece ruke, pa jos od ljudi koji mozda ne znaju ni celokupnu sliku stvari...
sto ne napadnes momke iz BG Wirelessa? oni su ti tu u komsiluku....ili ne mozes dovoljno da stegnes m*da da njima nesto kazes...
za expertizu necu nista da komentarisem...prokenjao si se najstrasnije svojim pametovanjem i samo spamujes da bi dokazao da si glavni baja u kraju sto se tice WiFi tehnologije...

molim moderatore da pobrisu bespotreban spam ovde i da zakljucaju topic jer ovo zaista ne lici ni na sta!

edit: ukljucujuci i moj post, posto me ponela budalastina...
edit2: xection, ne trudi se da mi odgovoris/pretis ili bilo sta drugo, sigurno necu vise citati tvoje budalastine i pretnje (sto je zabelezeno, pa moze i da se iskoristi kao dokazni materijal u slucaju pokusaja neke gluposti od tvoje strane), i lepo me zaobidji u sirokom luku...

Poslednja izmena:
kalky je napisao(la):
sto podize ovaj thread, pobogu...
sad sam ga procitao i pozlilo mi :S:
jeli, xection, jesi ti u nekom problemu sa NS Mrezom? jel' te blokiramo nekako? ometamo te u radu? ubijamo ti sajtove? silovali smo ti psa? (ovde ide smajli, ako ne mozes da rastumacis sta one sarene slicice znace) sta je u pitanju?
nemoj da pricas napamet stvari u koje nisi upucen i koje si cuo iz druge-trece ruke, pa jos od ljudi koji mozda ne znaju ni celokupnu sliku stvari...
sto ne napadnes momke iz BG Wirelessa? oni su ti tu u komsiluku....ili ne mozes dovoljno da stegnes m*da da njima nesto kazes...
za expertizu necu nista da komentarisem...prokenjao si se najstrasnije svojim pametovanjem i samo spamujes da bi dokazao da si glavni baja u kraju sto se tice WiFi tehnologije...

molim moderatore da pobrisu bespotreban spam ovde i da zakljucaju topic jer ovo zaista ne lici ni na sta!

edit: ukljucujuci i moj post, posto me ponela budalastina...
edit2: xection, ne trudi se da mi odgovoris/pretis ili bilo sta drugo, sigurno necu vise citati tvoje budalastine i pretnje (sto je zabelezeno, pa moze i da se iskoristi kao dokazni materijal u slucaju pokusaja neke gluposti od tvoje strane), i lepo me zaobidji u sirokom luku...

ko si sad pa ti? ja se vise ne spustam na vas nivo... slobodno nastavi da provociras.

xection je napisao(la):
... ali, kod mene na mrezi se brzina Interneta automatski deli u zavisnosti od broja korisnika koji su nakaceni na internet.
Kladim se da bi gomila tzv. wireless provajdera i wireless eksperata izgubila posao kad bih objavio kod... Ceo kod moze da radi na bilo kom racunaru sa linuxom, ali stos je u tome sto je Asus mali i ne trosi puno struje...

xection je napisao(la):
IZVINJENJE SVIM DRUGIM POSETIOCIMA FORUMA, ali ja stvarno ne trpim ovakve ljude.

Sad kad sam saznao ko si, obećavam da ću čim nadjem vremena staviti svoj softver kao open-source.

Posto je proteklo izvesno vreme od pocetka ove rasprave imam par pitanja.
Jel` sada pomenuti sw open source i gde moze da se skine. I, jel` to sada koristi vecina provajdera.

Hvala

Poslednja izmena:
DS9 je napisao(la):
Posto je proteklo izvesno vreme od pocetka ove rasprave imam par pitanja.
Jel` sada pomenuti sw open source i gde moze da se skine. I, jel` to sada koristi vecina provajdera.

Hvala

Jos uvek nije open source. Kad ce biti ne znam, prijatelji me ubedjuju da ga ne stavim kao open source... Mozda ce biti dostupan za neke sitne pare... javicu vec ovde. Problem je sto ja vise nisam u Srbiji, i veoma sam zauzet poslednjih nedelja.

Vecina provajdera nema potrebe za ovakvim programom. On je namenjen malim mrezama (do 30-40 ljudi)...

Nazad
Vrh Dno