astan
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.04.2006
- Poena
- 349
:wall: :crash: :wall:duigor je napisao(la):po neki se i proda nekom bezobraznom kupcu.
:wall: :crash: :wall:duigor je napisao(la):po neki se i proda nekom bezobraznom kupcu.
vucko83 je napisao(la):A sta rade prodavci sa tim primercima koji imaju po 1 pixel mrtav.
......Uvaljuju neopreznima?
Dark Angel je napisao(la):Kome jos pada na pamet da uzima tft na nevidjeno :wall: :wall: :wall:
izvini ali ovo je netacno pa svuda u normalnom svetu sve mozes probati od svakog modela ima sample/izlozen primerak koji drndaju deca,zene,starci itd...a kod nas nista,nece baje da rizikuju sta?da im neko mozda nesto ne z****e pa da nece da kupi ili nesto slicno?hajde molim te stav da treba z******i "bezobraznog" kupca je totalni shit izvini ali to sto si napisao je najblaze receno bezobrazluk u pravom smislu te reci no dobro ja zivim u ubedjenju da ce se i to nekad (valjda skoro) promeniti pa da vidis sta stvarno znaci kupac je uvek u pravu i kako bi se u normalnim zemljama proveo kao prodavac koji hoce da z****e kupca a i to sto hoce da proba a nece da kupi pa to je covece pravo svakog kupca bilo cega bre sta ti mislis svaki svaba koji udje da provoza mecku na test voznju istu i kupuje uvek?pa ti sad vidi po tvojoj logici bi kod nas trebao prodavac da mi kaze ma to je bre mecka matori sta ces da probas kupuj odmah a unutra nema motora recimo (figurativno poredjenje) svaki kupac bilo cega ima pravo da bude i paranoican pa njegove pare su u pitanju bre mene ne treba da bude briga sto tebi ovlasceni dileri postavljaju uslove ovo ono ne sme da se otvara itd...sta, neces da kupis selotejp i ono s****e koje lepi najlon i heftalicu pih pa onda nemoj nista ni da prodajes sve sto se otvori moze i da se zatvori pa i ti na zapadu ne bacaju u djubre te sample/izlozene primerke nego ih prodaju po nizoj ceni ili ih zapakuju ponovo pa prodaju po normalnoj ceni blago nama sa takvim stavovimaduigor je napisao(la):Definitivno treba bojkotovati bezobrazne prodavce, ali isto tako treba *****ati bezobrazne, samozive i drske kupce, koji se samo prave pametni a u vecini slucajeva nista nekupuju a pritom traze da sve isprobaju i vide. A o njihovoj paranoji i da ne govorim, jel cim kupe nesto a jos nisu ni iz radnje izasli pitaju da li ce to da radi i gde je servis. Uglavnom kod takvih bezobrazno-paranoicnih ljudi problemi sa hardverom ili sa njihovom glavom su najcesci.
sT4Lj|n je napisao(la):Josh nisam dao pare, a lik je uredno izvadio tft stavio ga na sto pustio testove za monitor, par igara i sl. Dodjem kuci ukachim tft na dvi kad ono netje. Zovem ja firmu, lik mi DODJE(!) na gajbu, proveri i ispostavilo se da mi dvi na grafichkoj uopshte nije radio
duigor je napisao(la):Definitivno treba bojkotovati bezobrazne prodavce, ali isto tako treba *****ati bezobrazne, samozive i drske kupce, koji se samo prave pametni a u vecini slucajeva nista nekupuju a pritom traze da sve isprobaju i vide. A o njihovoj paranoji i da ne govorim, jel cim kupe nesto a jos nisu ni iz radnje izasli pitaju da li ce to da radi i gde je servis. Uglavnom kod takvih bezobrazno-paranoicnih ljudi problemi sa hardverom ili sa njihovom glavom su najcesci.
duigor je napisao(la):@Dark Angel
Dilema je bila u tome da li treba otpakovati neki model koji trenutno nije izlozen a da ga posle toga upakujes kao fabricki.
duigor je napisao(la):@Dark Angel
kod mene sve sto je izlozeno u radnji moze da se isproba i tu nema nikakve dileme, niti je oko toga ikada pravljen problem. Dilema je bila u tome da li treba otpakovati neki model koji trenutno nije izlozen a da ga posle toga upakujes kao fabricki. Ista stvar je i sa zvucnicima koji su povezani na spliter i lepo mogu svi da se cuju, jel sigurno neces kupovati zvucnike na osnovu specifikacija i izgleda (mada ima i takvih slucajeva)
isnogood je napisao(la):<devojka mi rekla da mi je philips X gadan i da uzmem nekog "lepog" samsungabozhe koji sam papuchar
![]()
Stvari stoje upravo onako kako je rekao isnogood:ZorMi je napisao(la):Rezime: ako prosečno svaki deseti monitor ima bad pixele, a ima kupaca koji hoće da ih takve uzmu za upola cene, onda cena za one koji neće bad pixel mora da ide 5% gore da se zatvori cela konstrukcija. Drugi nema ko da plati taj trošak. Po meni bi bilo fer, svako bi birao šta želi i znao šta kupuje i pošto, bez lutrije... dakle, u pravu si da ovako nije čista situacija.
Kad sam ja onomad kod ComTrade-a kupio monitor sa bad pixelima čim sam ga otvorio videli su se otisci prstiju tačno tamo gde su bili svetleći pikseli. Šta to znači nego da je monitor prvo dobio neki prodavčev ortak, pa još prstima probao hoće li da se ugase, pa kad se nisu ugasili monitor zapakovali i prodali ga meni. Pritom je prodavac tvrdio da oni godinama nisu imali ni jedan bad pixel na toj marci monitora, da su to tračevi i da to u praksi ne postoji, te da će ako ima neki bad pixel zameniti monitor. Kad se ispostavilo da ima onda su se pozvali na garanciju i odbili da ga zamene. To ne može da se dokaže, ali to je namerna prevara, to je krivično delo.E bash zato MORASH kad ti udjem u radnju da mi otvorish monitor..jel kupac koji ti udje na vrata a koji ti nije prijatelj cje da POPIJE taj monitor a ti si ga zapakovao jel tvoj drugar nije hteo da uzme taj monitor sa bad pixelom/neravnomernim osvetljenjem...shto sve ne podlezhe garanciji u 99% sluchajeva.
<ovo je samo primer, ne kazhem da ti to radish i nije nishta lichno..ali priznaj da je to praksa>
Jedno je statistika dobiti monitor sa bad pixelom, a drugo je u Srpska statistika dobiti monitor sa bad pixelom
Ima on čoveka koga plaća brdo para da vodi sve poslove za njega, on je samo "maskota" s imidžom velikog švace...wiz011 je napisao(la):Važno da onaj Jevrosimović kupuje jahte i priča da je srpski Bil Gejts. Kakva smo mi Amerika takav nam je i Bil Gejts.
auuu pa ja bi im to vratio veruj mi (skoro uvek u 99,9% slucajeva ako si mladji pali kombinacija vodjenja nekog starijeg sa tobom da im malo objasni prava kupca) a i ti si "car" kupio monitor stavio kutiju pod misku i otvorio ga tek kuci zasto ga nisi probao odmah kod njih bez obzira cak i nakon placanja recimo jer da si to uradio mogao bi odmah na licu mesta da im natrljas nos i pokazes te otiske prstiju a bogami i mrtve pixelewiz011 je napisao(la):Stvari stoje upravo onako kako je rekao isnogood:
Kad sam ja onomad kod ComTrade-a kupio monitor sa bad pixelima čim sam ga otvorio videli su se otisci prstiju tačno tamo gde su bili svetleći pikseli. Šta to znači nego da je monitor prvo dobio neki prodavčev ortak, pa još prstima probao hoće li da se ugase, pa kad se nisu ugasili monitor zapakovali i prodali ga meni. Pritom je prodavac tvrdio da oni godinama nisu imali ni jedan bad pixel na toj marci monitora, da su to tračevi i da to u praksi ne postoji, te da će ako ima neki bad pixel zameniti monitor. Kad se ispostavilo da ima onda su se pozvali na garanciju i odbili da ga zamene. To ne može da se dokaže, ali to je namerna prevara, to je krivično delo.
Važno da onaj Jevrosimović kupuje jahte i priča da je srpski Bil Gejts. Kakva smo mi Amerika takav nam je i Bil Gejts.
Ima. Nađeš nekog novinara da im sroči lepu "reklamu" u nekim tiražnim novinama, pa da vidiš kako onda može. Ja sam ovde pisao da ću tako problem rešiti, pa su mi se svi smejali. A upravo tako sam ga rešio.isnogood je napisao(la):*****ao se..povratka teshko da ima...
Pogledaj u ADA computers na spensu, imali su pre neki dan crni 970p. Ja sam kupio pre oko mesec dana monitor od njih, ali nije bilo crnog, samo beli:smash:isnogood je napisao(la):eh kad bi nashao 760bf ili 970p u crnok ..odnosno 970p mozhe i u plavoj....eh...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari