Šta je novo?

Kako povratiti Caps Lock identifikaciju na ekran?

Batica

Čuven
Učlanjen(a)
03.09.2002
Poena
619
Naime, kako posedujem bežičnu tastaturu bez lampica za identifikaciju Caps, Locka i Scrolla interesuje me kako podesiti - tj. vratiti opciju za identifikaciju aktivnog Caps Locka na ekranu monitora? Ta opcija mi je nekad radila - lepo se na ekranu pojavi crni pravougaonik gde piše Caps Lock ON ili kad ga opet muneš Caps Lock OFF , a da me ubiješ ne mogu da provalim niti kako je bila aktivna, niti kako sam je ubio... :(

Unapred zahvalan

Mozda si zaboravio da instaliras driver za tu tastaturu?

doggy je napisao(la):
Mozda si zaboravio da instaliras driver za tu tastaturu?

Da, bice da je to. Uz svaku iole bolju tastaturu ide i prateci software, potrazi u pakovanju mora da ima neki cd pa to instaliraj. Provereno resava problem.

:wave:

Hvala, to je rešilo problem, ali mene i dalje buni to da se bez ikakve instalacije IPAK prikazivala identifikacija sasvim drugačija nego ova sad sa instalacijom pratećeg softvera.

cheers

Batica je napisao(la):
Hvala, to je rešilo problem, ali mene i dalje buni to da se bez ikakve instalacije IPAK prikazivala identifikacija sasvim drugačija nego ova sad sa instalacijom pratećeg softvera.

cheers

U pravu si. Evo i kod mene se pojavljuje iako nikakve drajvere nisam instalirao. :p

Nazad
Vrh Dno