milirad
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.04.2005
- Poena
- 630
Mene interesuje kako da povežem Apacer AL670 sa kompom na kojem imam Win7x64? Kupio sam i Intellinet-ov Wireless USB adapter 150N i uključio ga u USB port na playeru. Međutim kada u pogledam u podešavanjima vidim da piše: "DHCP not ready" a ako i pokušam da uđem u taj deo (Select a connection profile/Profile name/Get connection mode/ imam izbor izbeđu 2 tipa
1. Infrastructure (AP)
2. Peer to peer (Ad Hoc)
U oba slučaja dobijem poruku da nema nikakve mreže, tj. "Can't get any ssid"
E sad da li i šta treba da radim sa ovim Wireless USB adapterom (ja sam ga samo uključio u plejer) da li njega treba prethodno nekako konfigurisati na kompjuteru i kako da plejer povežem na kućnu bežičnu mrežu. Čitao sam negde da na Win7 kompjuterima treba napraviti Ad Hoc mrežu i da će se tada videti šerovani folderi, ali kako se to radi? Ako može neko da mi objasni korak po korak. Hvala unapred.
1. Infrastructure (AP)
2. Peer to peer (Ad Hoc)
U oba slučaja dobijem poruku da nema nikakve mreže, tj. "Can't get any ssid"
E sad da li i šta treba da radim sa ovim Wireless USB adapterom (ja sam ga samo uključio u plejer) da li njega treba prethodno nekako konfigurisati na kompjuteru i kako da plejer povežem na kućnu bežičnu mrežu. Čitao sam negde da na Win7 kompjuterima treba napraviti Ad Hoc mrežu i da će se tada videti šerovani folderi, ali kako se to radi? Ako može neko da mi objasni korak po korak. Hvala unapred.