Šta je novo?

Kako potpuno ukloniti zvezdice u poljima za password?

Evo ako ce marxisti pomoci to sto i meni smeta ali posto jednostavnom pretragom nisam mogao da nadjem resenje batalio sam problem i jednostavno se pomirio sa tim. Molio bih da ako moze otkrije svoju tajnu kako ukloniti zvezdice. :)

Verovatno je marxisrta mislio na one add-on applikacije koje bi kao trebalo da rese problem. Pa ako hoces probaj i javi nam dal si uspeo. Mene takodje zanima.

Poslednja izmena:
Ma, marxista je samo trolovao, nije ni pokušao da navede bilo kakvo rešenje :)

...ili tacnije, trolovo sam trola ;)
Dobrim delom u tome i uspeo jer si sopstvenim zalaganjem na kraju i nasao nekakvo resenje sopstvenog problema.

...ili tacnije, trolovo sam trola
Ne, grešiš. Trolovao si potpuno normalno i legitimno pitanje. Očigledno, imaš neki problem, ali ne znam što si nakačio na mene.

Takođe, ne shvataš ni poentu foruma, a to je razmena znanja - zato sam ja ovde odmah okačio rešenje ovog "problema" za Firefox, a nisam ga sačuvao samo za sebe.

Ako nađem slično rešenje za druge programe ili za kompletan Windows, takođe ću napisati to rešenje. Ko zna, možda tada i ti shvatiš da ti "password mask" ne treba, iako nisu "princeza na zrnu graška" :D

------

Evo još jednog texta o ovoj temi: http://www.zdnet.com/article/we-need-to-stop-masking-passwords/

------

Dodatak 2: ovde (savet br. 6) je objašnjeno kako u Win8 ukloniti dugme koje omogućava prikaz lozinke:
http://www.howtogeek.com/138459/the-10-best-group-policy-editor-tweaks-for-windows-8/

Ovo je korisno za one koji se baš puno brinu za sigurnost i privatnost.

Poslednja izmena:
Navodis me na svoj teren - na beskonacno ponavljanje dva oportuna stava. :lupko: Ne necu u tome ucestvovati jer znam koliko si uporan u ponavljanju i insistranju na svom, inace jedino ispravnom stavu.

...za ispis iz ove suvisne teme na forumu cu jednokratno dati odgovore za svoje ponasanje:

- pitanje nije normalno i legitimno jer je interesantno samo trolu koga mozda cak i stvarno zulja zrno graska ispod 12 duseka
- zavrsio sam svoju misiju na temi tako sto sam pokazao da si samo trolovao i zloupotrebljavao dobru volju ostalih forumasa jer si na kraju sve odgovore samostalno pronasao i objavio!
- nisam lagao da znam nacin za resenje problema u samom web browseru ali nisam hteo da sebe deranziram dajuci odgovore trolu ...i za ovo je potvrda to sto si na kraju samostalno nasao neka od resenja koja sam i imao na umu govoreci da znam resenje ali ga tebi ne dam besplatno.
- za razliku od tebe shvatam poentu foruma i ona jeste razmena znanja kao sto si i sam napisao ...ali ti pravis gresku jer ono na cemu ti insistiras nije razmena znanja vec razmena NEPOTREBNOG znanja.

Zdraaaaavo!

jer si na kraju sve odgovore samostalno pronasao i objavio
Eh... Našao sam odgovor na samo jedan deo mog pitanja - u ovom slučaju to je kako "demaskirati" polje za lozinke u Firefoxu.

Nisam našao kako to isto uraditi u Windowsu, niti u BILO KOM programu, osim u FFu. (Čak i rešenje koje sam pronašao za FF nije baš 100% dobro, jer se zvezdice ipak javljaju povremeno)

Nazad
Vrh Dno