Preko opcija u samom windowsu ili preko kombinacije tastera na samom laptopu.
Pa koji laptop je u pitanju?... ali u svakom slucaju bi trebalo da probas ako postoji fn taster u kombinaciji sa odgovarajucim tasterom za brightness, u sustini kad podesis jednom kakvo ce osvetljenje biti na bateriji i na punjacu to ce zapamtiti za sledeci put (dok opet ne promenis).
To use the keyboard controls to adjust the screen brightness, press Fn + thekey to reduce the display brightness. Press Fn + the corresponding key to increase the brightness.![]()
FN+F10
Takodje u ATI CCC postoje podesavanja ( slicno je na svim karticama i XP i 7 )
http://www.online-tech-tips.com/fre...mma-brightness-and-contrast-on-a-lcd-monitor/
![]()
Ma preko everesta sam te informacije pofato moze bit da sam se zezno, a hvala ti za ovaj link i upravo je taj model koji je na slici u pitanju...Nije da ne znam gdje je Fn, upravo sam pokusavo preko te tipke ukljucujuci gore sve funkcionalne tipke od F1-F12 i nista nije moglo dok sam na ostalim laptopima mogao na taj nacin posvijetliti, pa sam se bas zapitao da li je u pitanju da nije otpojeno koje kablo ili sta, nista mi jos ne preostaje nego da ponovo uzmem sve u svoje ruke procitam tamo sto ima pa pokusam nesta...Kad smo vec kod ovog modela jel ti ovo slika sa neta ili imas ovaj model kod sebe, jer me interesuje kakve diskove on koristi i gdje bih mogao nabaviti iste?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari