Šta je novo?

Kako postati ISP???

• Začetnik teme Začetnik teme filipkg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
F

filipkg

Guest
Moze neko da mi objasni sta je potrebno da bi neko postao ISP??? Zanimaju me konkretna iskustva??? Raspisite se malo!!!

A mene zanima kako postati najveci uvoznik PC opreme u srbiji i istovremeno milioner? Ajde raspisite se!!! Brzo!!! Odma!!!

Bilo je price o tome na forumu, potrazi malo 😉

Inace - to je know-how koji ce ti retko ko servirati na tanjiru...

Poslednja izmena:
Bilo je dosta korektnih odgovora na to pitanje svojevremeno... ima dosta toga i na [es]u.

to uopste nije problem ako malo imas veza u telekomu i bar 100.000 evra za ulaganje...mislim da bi sa tim sredstvima i malo veza po telekomu (citaj sastancima sa "pravim" ljudima) mogao za 1 mesec da pruzas SMIN dial up/isdn pristup netu....

Sve se moze sa parama, a ako nemas pare mozes ako imas mozak...
Nije uopste tesko postati provajder. Svako ko ima par dasaka u glavi sto se tice networkinga moze za godinu dana da izgradi neku solidnu ISP firmu. Mada, sada je malo kasno ipak.

Misa063 je napisao(la):
A mene zanima kako postati najveci uvoznik PC opreme u srbiji i istovremeno milioner? Ajde raspisite se!!! Brzo!!! Odma!!!
Ma nemoj, ti bi sve na tacni bez da zamaravaš mozak i žuljiš stolicu. E, pa ne da može bre. :beat:

treba ti biznis plan, konsalting vezan za telekomunikacije i veza u Vladi.
ovo prvo je par hiljada evra, drugo 50evra ekspert/cas a za trece smisli nesto...

Broz je napisao(la):
treba ti biznis plan, konsalting vezan za telekomunikacije i veza u Vladi.
ovo prvo je par hiljada evra, drugo 50evra ekspert/cas a za trece smisli nesto...

Odn. par hiljada, par desetina hiljada i par stotina hiljada (a možda i milion), za svaku stavku koji je naveo Broz, respektivno :d

Nazad
Vrh Dno