Šta je novo?

kako pokrenuti sledece...

masina_c

Slavan
Učlanjen(a)
05.02.2008
Poena
304
Kad pokrenem program na slici preko cmd ,da li moze da se pokrene "Next" iz command prompt-a,i zatim kad program zavrsi "Close",da li moze sve da se uradi iz cmd-a.Ili kao neki batch fajl,preko curl-a...ili preko cega vec,ako moze?
(Ovo je Windows 7, a path do ovog programa je
C:\Windows\diagnostics\system\Networking\DiagPackage.diagpkg)
Hvala!

fbdfb97eda.jpg

Poslednja izmena:
naravno da moze... sve sto ti treba je windows debuger, simboli sa mikrosoftovog sajta, drugi racunar na kome ce da vrtis debuger, onda firewire kabl da ih povezes.. od infrastrukture toliko...
ostatak je da provalis koji je objekat to next i kako da mu posaljes dogadjaj da je kliknut... naci to next nije lako ali se moze... srecno 🙂

Nemam toliko vremena da pokusavam sad,a ni iskustva,deluje mi komlikovanije nego sto sam mislio.Sad bar znam da moze,i sta je potrebno za tako nesto.
Hvala i pozdrav!

Da li neko mozda zna kako da uz pomoc scripte ugasim i upalim Webstar Scientific Atlanta kablovski modem,modem koji koristi SBB.
Da ga ne bi svaki put cupao iz struje,nego softverski da ga ugasim i upalim!

Jel mogu da pogadjam.. Cela ova akcija ima veze sa forsiranom promenom IP adrese koju ti dodeljuje SBB DHCP a sve u cilju varanja na rapidshare da bi skidao sa free naloga?

Tvoja radoznalost ti ne da mira,pa mora da pitas,nisi izdrzao,pa ajde da pitas da dobijes potvrdu!
A mene zanima da li ces se vratiti na ovu temu da mi pomognes kako da uz pomoc neke scripte resetujem SBB-ov modem ili da "cujes" odgovor,mislim,lepo si smislio pitanje!?!Zasto chatovati ovde o nebitnim stvarima nije ovo krstarica!
Sad me samo zanima da li neko mozda zna kako da resetujem SBB-ov modem uz pomoc neke scripte?
Hvala!

Vec si zapoceo temu u sobi "Pristup internetu i provajding".
Da li uopste mozes programski (iz neke app) da resetujes modem? Ako moze onda sve sto treba da uradis je da ubedis taj program da to uradi iz scripta.
Npr.. u vezi pitanja iz prve poruke ove teme.. teoretski bi trebalo da radi sledece.
1. Startuj taj prog
2. Nadi i pokreny spy++. Pritisni Ctrl+F i prevuci nisan na prozor prve app. zatim pogledaj osobine tog prozora u Spy++.
3. Zapisi classname i windowname
4. Zatvory properties u spy++ i ponovo ctrl+F, pa opet nanisani gornji prozor i pusti misa. Sad u spy++ izaberi spijuniranje poruka. Prati koja poruka ide kada se klikne Next.
5. Sada napravis jedan programcic koji ima zadatak da pomocu WinAPI funkcije FindWindow nadje prozor sa navedenim osobinam i zatim mu postuje poruku da je Next pritisnuto.

Poslednja izmena:
Apropos ovoga što yooyo napisa, ogledaj programe jDownloader ili CryptLoad, imaju opcije da rade reconnect modema/rutera, ali ne svih. Svejedno vredi pogledati, moguće je da je tvoj modem podržan.

Drago mi je da jos ljudi pokusava da u pravom smeru gleda i pokusava da pomogne.
Uspeo sam da nateram da mi promeni IP!!!
@yooyo Bio sa u pravu da je sve bilo usmereno za promenu IP,ali hvala ti sto si se javio da pomognes,to je bitnije,uspeo sam na drugi nacin,ali svakako cu pokusati i na taj,nije na odmet uvek saznati nesto novo!
@RazbojNick hvala na sugestiji pokusao sam i to ali nemaju taj modem!
Drago mi je da ovaj forum funkcionise na nacin na koji treba!!!
Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno