Šta je novo?

Kako podici CS 1.6 server?!

strajo3

Slavan
Učlanjen(a)
10.07.2007
Poena
309
Kako?
Zna i ko neki tutorial ili da mi objasni ovako...
i onaj dedicated server ne radi...:mad:

Ne znam sta ti tacno treba. Imas u folderu gde si instalirao igru hlds.exe to je dedicated server bez pluginova cist.

Kod mene radi bez problema jel ti izbacuje neku gresku ili sta? Uglavnom nesto nije uredu probaj reinstall ili nabavi od nekog drugi CS pa probaj.

pa nemozhe niko da se konektuje *** i kazhem NON-steam server...

Poslao sam ti na PM poruku pa probaj mozda ti pomogne.

da@mir sto je rekao trebalo bi moci :trust: probaj promijenit port kada pravis server jer meni radi...

Ako ti ne radi .. reinstall ili nadji drugi kao sto je neko vec radio ... radice sigurno .... e sada kada pravish proveri da li idesh na lan ili na internet ... jeste da je meni sa ortakom ukljucen hamachi ali kada stavim lan onda nece tj trazi valjda steam ili tako nesto (nemamo ni on ni ja steam) a kad stavim na net onda radi bez problema ... bilo koj port ...

Jesi uspeo?
Sta ti se javlja kad ga pokrenes?
Ako imas dinamicki IP, onda je gotovo nemoguce da se neko konektuje spolja, jer se IP stalno menja.
Inace, radio sam nesto ovako.
Imas posebnu instalaciju za dedicated server, ne znam tacno ime, imam je na disku.
Sad se ne secam detalja, ali mislim da to dodje kao neki upgrade za standardni CS.
Mogu se podsetiti detalja, ako nisi uspeo, javi se PPom.
Ako ti ne odgovorim odmah, oprosti mi, tu mi je sestricina od 4 godine, igra flesh igrice :D

e da ... zaboravio sam to da kazem... verovatno je do dinamicke IP ... ja imam statisticku tako da mi nije nikakav problem

Inace, sta bi radio sa serverom? Da li nameravas neki novi server kod nas, steam, non steam, private ili public?
koliki kapacitet i tako to? :)

ja bas ne razumem sve ovo ali ja bih da pitam dali je neko cuo za server sa war3menu
pretpostavljam da je neko vec cuo e sad posto moj drug nema brz net hteo bi da igra sa botovima al sa ovim war3menu dali je to moguce i kako naprimer gde da skine i dali su potrebni neki posebni botovi koji znaju da koriste sve..........

pretpostavljam da ovo nije moguce jer ne postoje takvi botovi al nema veze morao sam da pitam pa ako neko zna neka mi odgovori
poz

Koliko se secam to je plugin za dedicated server ne znam jel moze bez servera da radi al moguce je umesto hlds hostujes obicnu igru pa da radi nisam to probavao. Ili da pokrene server pa da se konektuje na njega a za botove ne znam.

Poslednja izmena:
e aj malo objasni nisam te najbolje razumeo posto sam glup
i sta ti je to hlds?
aj molim te probaj pa mi reci kako ti radi molim te
hvala unapred!!!!
poz

Ovako, sve CS mod igre, warcraft3, gungame NE RADE sa botovima. Barem nisu do pre nedelju dana.
Drugo. Postoji mogucnost da ne pokreces taj dedicated server koji tu postoji, vec sa tom dodatnom instalacijom, koja se integrisu u vec postojeci CS.
Trece, HLDS je halflife dedicated server :), to je core server za sve modove koji postoje na half life igri :)
pokusacu da iskopam moj manual, poslacu ti
jedino sto obecavam da mogu da podesim amx mode, a svi ostali modovi su relativno slicni sa instaliranjem, ali ne moze vise od jednog moda po igri CSa.
Takodje, botovi se ne mogu koristiti u AMX modu.

EnterSB hvala nasao sam odakle da skinem war3menu plugin skinuo sam neki ali ne znam gde to da iskopiram i sta jos treba da bi radilo pa cu na ovom sajtu: http://www.war3x.net/
da pitam na forumu valjda ce mi objasniti.
p.s engleski mi nije bas dobar mislim tek imam 15 pa bi bilo pozeljno da neko od vas ako nije problem proba da pita pa da mi kaze
:type:
hvala unapred

Kod sebe sam namestio wc3 mod sa botovima radi sve super samo ne znam jel botovi koriste magije :) stavio sam ti sve u jedan folder podeseno samo treba da kopiras u svoj cstrike i da pokrenes igru. Poslao sam ti PM gde da skines pa probaj i javi jel radi.

e hvala ti puno sacu da probam pa cu da javim
poz

e ne radi *** pojavi ovo :type:
to je to nadam se da mozes da mi pomognes ako ne nista nema veze i jel mogu ja ovo kad pravim dedicated server da napravim ovaj meni
ako moze reci kako

e i kad instaliram patch onaj v21 tako nesto nemogu vise da ubacujem botove sto to je moze da se izmeni ili moram da imam onako dva fajla valve npr na C disku i D worku aj poz :smash:

Poslednja izmena:
Napravicu ti onda uputstvo pa probaj sam *** kad nece ovako al moralo bi nije mi jasno zasto.

e samo nesto oces to sad da napises da cekam
ili sutra
aj moli te reci
poz

ok ajde
samo ako mozes malo pozuri ako nije problem posto moram da idem jos malo
poz

GR-44 eto vidis da radi :) nesto si ti zezno bio dok si kopirao. Prepravio sam botove sad mogu da se ubace na + i uplodovo na rapid poslacu ti link pa skini i odnesi drugu.

e zna li ko ima li negde "namazanih" servera za taj Warcraft mod ili shta je vec?

ljudi pomoc juce mi se par puta desilo da iz cista mira kad pokrecem igru na ono new game (igram sa botovima sa war3menu) i posle par minuta igre ili par partija svejedno ubaguje se i nece da radi pa moram da gasim proces jel ima neko ideju sta je??
kasnije nije hteo par puta ni da startuje kad izaberem mapu i idem ok on ugasi igricu probao sam da restartujem i gasim pa palim komp ali nista.Probao sam cak i da reinstaliram jel zna neko sta je mislim da je mozda do ovog war3menu (ali cudi me to sto D@m|r - u radi sve ok)
jer sa pacthom v21 na netu ne baguje

pomoc

Nazad
Vrh Dno