Šta je novo?

Kako otkriti broj telefona na sim kartici

ironmanbg

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2004
Poena
885
Moja oprema  
Laptop
Thinkpad T440
Mobilni telefon
A55
Pristup internetu
  1. Optički internet
Imam službeni telefon, ali mi nije dat broj telefona, takođe, gde god sam tražio u postavkama, ne vidi se.
MTS je u pitanju, da li se može nekako otkriti?

Jedino ako je na sim kartici upisano koji broj je u pitanju pa da se vidi. Imali su taj običaj jedno vreme u mts-u pa se na običnim Sony Ericsson to ranije moglo videti.

Zovi sebe na privatni. Ne znam koji model telefona je u pitanju, kod Samsunga imaš broj telefona u "About Phone"
Da li to možda zavisi od SIM kartice?! Na glavnoj kartici mi piše koji je broj u podešavanjima, na drugoj kartici mi ne piše... Čak i ako ih rotiram u slotovima, ista stvar... :unsure:

Ne može ništa, mislio sam ako može na neku foru da se iščupa, vidim teško.
Hvala svima na sugestijama.

To su izgleda lokali, funkcioniše grupa na jednom broju, ima ih koji imaju i izlaz da "gledaju" izvan žice.

Kod MTS-a u grupi može da se zove i sa zadnja 4 broja telefona,da li je tako po difoltu ne znam,ali kod mene u firmi tako funkcioniše.

To su biznet paketi i izgleda da je sve zaključano, njegovo je samo da radi svoj posao. Dodje mu kao kad su Muju slali na mesec uz uputstvo samo nahrani i ne pipaj ništa drugo.
U zavisnosti od funkcije (radno mesto) neko može da priča samo u grupi, neko i u mreži, neko ima limit troškova ili mu priznaju do odredjene cifre a preko toga ide iz džepa a valjda je 4 zadnje cifre minimum za pozavinje. To je sve stvar poslodavca i normalno je da je posao osnovna stvar.

Tako je biznis paket.Obično su prve tri cifre iste pa ako ima nekoga ko ima mogućnost poziva van grupe,možda tako može doći do celog broja.

Uopšte mi nije jasno da ti je firma dala telefon (aparat) i karticu a da taji broj telefona. Čemu to? Jesi li pitao da ti kažu? Koja je firma u pitanju.

Kakav je to broj sa koga ne može da se pozove?!

Probaj da li možda može ovo
(iliti korisnik broja tog i tog ljubazno vas moli da ga vi pozovete).

To su biznet paketi i izgleda da je sve zaključano, njegovo je samo da radi svoj posao. Dodje mu kao kad su Muju slali na mesec uz uputstvo samo nahrani i ne pipaj ništa drugo.
U zavisnosti od funkcije (radno mesto) neko može da priča samo u grupi, neko i u mreži, neko ima limit troškova ili mu priznaju do odredjene cifre a preko toga ide iz džepa a valjda je 4 zadnje cifre minimum za pozavinje. To je sve stvar poslodavca i normalno je da je posao osnovna stvar.
Da , biznet, imamo samo internet i pozive u grupi, kad dobiješ nov tel u kutiji, imaš i broj, ali ja sam menjao za zamenski i dobio samo aparat.

Da , biznet, imamo samo internet i pozive u grupi, kad dobiješ nov tel u kutiji, imaš i broj, ali ja sam menjao za zamenski i dobio samo aparat.
I ja imam BizNet broj, doduše mi imamo i mogućnost pozivanja van grupe pa može da se vidi ceo broj, ali najbolje je da cimneš svog BizNet menadžera, on bi trebalo da ima podatak koji je pretplatnički broj za tvoju SIM karticu (po serijskom broju kartice).

Radiole su odavno otišle u zaborav, bilo je jure čoveka i on se ne javlja jer uvek postoje rupe gde nema signala i eto izgovora zašto ne odgovara, bio je u "rupi". Nsu dž smislili ovakve stvari i pitanje je šta kartica dozvoljava da se koristi čak i za viber je pitanje.

"Preporuka" je da se ništa ne instalira, ali ja stavim viber i bus plus i sl, ali mi za aktivaciju vibera treba broj.

Nazad
Vrh Dno