Šta je novo?

Kako otkljucati Prince of Persia 1

Bogda

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
705
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600 + Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI B450 Gaming Plux Max
RAM
2 x Kingstom KHX3200C 8GB DDR4
GPU
GeForce RTX 3080 Founders Edition
Storage
Samsung SSD 980 Pro 1TB + Samsung SSD 860 EVO 1TB + Samsung HD103SJ
Zvuk
MiniDSP Flex + Hegel H95 + KEF LS50 Meta + SVS 3000Micro + ...
PSU
ROG-STRIX-850G
Kućište
Fractal Design Meshify C
Monitor
AOC Agon AG322QWS4R4
Miš & tastatura
Logitech G502 + Corsair Gaming K70 LUX Keyboard
Laptop
hp EliteBook 850 G6
Pristup internetu
  1. Optički internet
Lutajuci po netu video sam da u igrici Prince of Persia II postoji mogucnost za otkljucavanje prvog dela ove igre. Po uptustvu koje sam procitao to treba uraditi pred kraj dela "Above the Baths (33%)" kod okretanja onog horizontalnog tocka. Ja sam to prevideo kad sam igrao i nastavio dalje. Kad se sada vratim unazad ne uspevam da provalim taj zid i otkljucam prvu igricu. Postoji li neka fora da se sada naknadno otkljuca? Nesto mi se bas ne igra ispocetka.

Nadji igru na netu i skini je. Cini mi se da je ona sada besplatna i da se moze slobodno skidati.

Bilo je reci, o linkovima sa downloadom starih igrica.Potrazi po forumu.Tako sam skinuo prehistorika.

Cisto sumnjam da se liku igra POP1, pre bih rekao da zeli da vidi kako izgleda taj secret, sto se mene tice igrao sam POP:SOT ali nisam nikada znao za to... moracu da isprobam samo da vidim gde mi je save state (%) !

Cekaj bre, Prince of Persia: Sands of Time *nije* drugi nego cetvrti deo. Izgleda da su svi zaboravili na Prince of Persia 2 i Prince of Persia 3D...

Rec je o nivoima iz stare igre uradjenim u novom endzinu koji dolaze uz igru. Prema tome coveku ne treba praistorijski efendija o kome vi pricate :)

imaš na netu taj cheat.
ja sam to uradio i mogu ti reći da je bezveze, to nije cela igra vec kao neki easter egg.
ima valjda jedna slika tima koji je radio na igri i naravno provalije i šiljci :d

Vrh Dno