Šta je novo?

kako osposobiti usb???

BuNnY_nIsH

Čuven
Učlanjen(a)
05.10.2005
Poena
630
Skoro mi je formatiran komp, i ni jednan usb na kucishtu mi ne radi....kako da ih aktiviram????

POZDRAV!!!

Poslednja izmena:
Prvo u biosu proveri da li ti je stavka usb controller - enabled.
Mislis bukvalno nijedan usb na kucistu (na prednjoj masci), ili uopste, cak i na zadnjoj strani direktno na maticnoj ne radi?
Ako je problem samo na prednjoj masci onda moguce da nije povezan front usb, ali ako je sve normalno radilo pre formata, onda treba da pitas onoga ko ti je radio servis da li je nesto petljao sa kablovima unutar kucista. Kad kazes ne radi da li to znaci da se nista bukvalno ne desava kada ubodes uredjaj, ili on ipak detektuje da je nesto prikljuceno ali ne skonta sta je u pitanju.

Prvo u biosu proveri da li ti je stavka usb controller - enabled.
Mislis bukvalno nijedan usb na kucistu (na prednjoj masci), ili uopste, cak i na zadnjoj strani direktno na maticnoj ne radi?
Ako je problem samo na prednjoj masci onda moguce da nije povezan front usb, ali ako je sve normalno radilo pre formata, onda treba da pitas onoga ko ti je radio servis da li je nesto petljao sa kablovima unutar kucista. Kad kazes ne radi da li to znaci da se nista bukvalno ne desava kada ubodes uredjaj, ili on ipak detektuje da je nesto prikljuceno ali ne skonta sta je u pitanju.

Bukvalno nista ne radi, ni napred ni nazad..... 🙁
ne reaguje nikako, jednostavno se nishta ne deshava....

Da li ti je instaliran service pack na windowsu XP, jer često se dešava da USB portovi prorade tek posle instaliranja SP1, makar je tako kod NForce2 ploča (a valjda je i kod ostalih).

Imao sam isti problem kod pajtasa na compu i resio googlanjem - izgleda da je to "normalna stvar" da se desava - samo sto sam ja razbijao glavu ne znajuci 🙂

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno