Šta je novo?

Kako original cd citati sa virtual driva?

• Začetnik teme Začetnik teme Blanik
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Blanik

Čuven
Učlanjen(a)
15.01.2002
Poena
604
Ja se ubih pokusavajuci da ovo izvedem sa raznim programcicima, ali nesto ne ide ili errori ili zaglavi ili.....
Mislim da je pitanje u naslovu vec jasno, ali da ponovim. Zelim da software koji zahteva ubacivanje cd-a u cd rom (posto ga vrlo cesto koristim) prebacim na hd i koristim bez cd-roma uz pomoc virtual driva. Ovo ubacivanje pa izbacivanje me izludi. Kako to da izvedem ljudi?

Instaliras Fantom CD, dobijes jos jedno slovo za drive, uradis image tog diska, insertujes ga u taj virtualni CD i uvek se nalazi u njemu kad ti treba.
Ako ne mozes da napravis image, znaci da ti je disk sj!#$!$%%ban.

e hvala ti, ako moze reci mi da li se image pravi isto sa fantom cd?
hvala!

Probaj Farstonov Virtual drive 8.

takodje mozes da probas i sa CDSpace-om 🙂 aktuelna verzija 5.1
www.cdspace.com

He, he a ja probao sa Alcoholom 120 %. Al znas u cemu je fora. Sto dok kopira image prijavljuje otrprilike svakih deset sekundi error. Sad ja sam setovao da on preskoci geske, ali me zanima nasta ce to na kraju ispasti. Obzirom da ovo kako mi se cini trebam cekati nekih pet sati,i mogao bi se ja tako nacekati, a ono se ispostavi de je image neupotrebljiv.

Pardon sad sam izracunao treba mi za ovo 41 sat. Jel to normalno?

Koji naslov je konkretno u pitanju? Ako je zaista originalni, znaci ne "originalni" disk, skini Protection ID 5.0 i sa njim utvrdi sa cime je zasticen. Onda u Alkoholu iz liste izaberi tu zastitu, jer moze da je emulira.
Trajno skidanje diska koje ce da radi svuda je nemoguce... cemu onda zastita...

Ja sam preko CloneCD-a ubacio Raven Shield i trebalo mi je oko sat i po. Instalirao sam ga sa CD-a, i ubacio preko Virtual Clone Drive-a CD i radilo je 🙂

Ma bre ne pricam o nasim piratima... mozda covek stvarno ima neki zasticeni original...

Nazad
Vrh Dno