Šta je novo?

kako odstampati nazive pesama kao nisu u wordu?

Mirko BGD

Slavan
Učlanjen(a)
26.01.2005
Poena
319
dakle imam mnogo muzike, resio sam da sve to lepo razvrstam i razvrsto sam... svaka pesma ima naziv... e sad mene zanima da li bih ja nekako te nazive mogao da odstampam a da ih ne prekucavam u word vec da ih neki program prepozna i odstampa?

ili jos lakse:

u winampu ucitas listu koju hoces, pa udaris kombinaciju tastera [ctrl+alt+g], i on ti generise HTML plejlistu, koju posle lako mozes da prenes u word, ili gde vec hoces.

... i on ti generise HTML plejlistu...

A mozes i taj HTML da odstampas iz IE-a (ili Opere, Mozille... sta vec koristis za surf).

Pozdrav!
MrBigJump.gif

aj malo to pojasni za winamp.. ja ubacim playlistu, pustim je pritisnem ctrl+alt+g medjutim kad hocu da to recimo kopiram u FF u opste nemam opciju paste... u cemu je fora?

Kod:
WINAMP

playlist169 tracks in playlist, average track length: 5:13
Estimated playlist length: 14 hours 42 minutes 14 seconds 
(151 tracks of unknown length)
Right-click here to save this HTML file.

Playlist files:
1. Enigma - IV Chapter (3:48)
2. Enigma - Light of Your Smile (5:45)
3. Enigma - Metamorphosis (9:32)
4. Enigma - Start - to - End (6:12)
5. Enigma - Responsorium (4:20)
6. Enigma - Snow of the Sahara (4:18)
7. Enigma - Sensing the Spheres (6:49)
Kod mene se tom kombinacijom tastera automatski otvara opera sa listom.... Ne treba ti paste.

Jel postoji jos neki nacin, posto kad god hocu da se napravi HTML lista winamp puca?

PRobaj drugu verziju winampa
ili ako su ti sve pesme u istom folderu koje zelis da odstampas skin neki programic koji pravi listu foldera ili uradi iz total comandera search forum bilo je 200 puta isti topic

Ili ubedljivo najbolji i najlaksi nacin, plugin za TC, nesto tipa "cm_CopyNamesToClip".

Najlaksi nacin je da pretisne ctrl alt g u winampu

aj malo to pojasni za winamp.. ja ubacim playlistu, pustim je pritisnem ctrl+alt+g medjutim kad hocu da to recimo kopiram u FF u opste nemam opciju paste... u cemu je fora?

Pa kopiraj u Word, zasto u FF ? Ili prosto u Winamp-u desni klik na generisanu listu i Print ...

Kako moze da se stawi 150 pjesama na jedan obican omot, tj. kako to napraviti u wordu?

Stavi pesme u 3-4 kolone i sitna slova. Ako ne umes, posalji spisak pa cu ti napravim.

Koji npr. font da stavim da bi mi se normalno video na cd-u, da ne stampam sad bzv pa da provjerawam?

Probaj CDR Label videces jako je prosto a i njemu mozes da podesavas velicinu fonta ukoliko mislis da su previse sitna ili prevelika slova takodje i broj kolona na omotu od diska, ali ako si bas resen da to odradis u Word-u ne znam koliko imas teksta ali mislim da ispod 7-8 pt je previse sitno.

Nazad
Vrh Dno