race2dragon
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.01.2006
- Poena
- 301
Kupio sam tft monitor ali nemam pojma kako da ga ocistim. Maramice za tft nigde ne mogu da pronadjem. Da li neko zna gde ih ima ili da mi kaze neki drugi nacin da se bezbedno ocisti.
race2dragon je napisao(la):Kupio sam tft monitor ali nemam pojma kako da ga ocistim. Maramice za tft nigde ne mogu da pronadjem. Da li neko zna gde ih ima ili da mi kaze neki drugi nacin da se bezbedno ocisti.
noki je napisao(la):Nemoj koristiti nikakve sprejeve i slicne proizvode (nikako diretktno prskati na monitor vec prvo na krpu i onda brisati).Najobicnija magicna krpa od 200 din vrsi odlicno posao
a traje vise od samog monitora.Ako hoces specijalizovani proizvod probaj u sve bolje PC prodavnice (knjizare) da nadjes Fellows vlazne krpice (bez alkohola).
pogledaj u kljižari plato na kraju knezarace2dragon je napisao(la):Da ali gde mogu da se nabave sprej ili maramice, jel zna neko da mi kaze konkretnu prodavnicu za nesto od toga. I meni su izmastili monitor pipanjem i odlepio sam...
leksa je napisao(la):ma ljudi, ne pravite filosofiju od ovoga. Najobicnija magicna krpa, i to ako se brise samo prasina koja je napadala, suva sasvim lepo vrsi posao, a ako je neko zamastio prstima ili sta god, onda malo navlazena obicnom vodom i lepo iscedjena, skida sve mrlje.
kUdtiHaEX je napisao(la):Ostecuje i to poprilicno. Ostetilo je moj 19'' CRT itekako.
outlaw je napisao(la):Ja sam već trista puta rekao - čiste pamučne gaće![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari