Šta je novo?

Kako obrisati dosadan URL?

Učlanjen(a)
19.09.2000
Poena
815
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 3600 + Scythe SCMG-5100
Matična ploča
Asus B550 TUF Gaming Plus
RAM
Kingston 2x16 GB DDR4 3200 CL 16
GPU
ASUS GTX 1080 ROG Strix 8 GB
Storage
Kingston SA2000 1 TB + 2x4 TB WD Red
Zvuk
Integralac
PSU
Cooler Master V750 gold
Kućište
Thermaltake Urban T31
Monitor
HP Envy 27'' 4K
Miš & tastatura
Mad Catz RAT 5 + Genius tastatura
Mobilni telefon
Samsung Note 20 Ultra SD 256/12
Pristup internetu
  1. Optički internet
Kada u address baru pocnem da pisem neku adresu, znaci www.nesto.com, u pull down meniju se napise www.nekaadresa.com. Kako da je obrisem? Probao sam clean cache, clean history, obrisao sam sve temp internet fajlove, posto koristim MyIE deinstalirao sam ga, i instalirao Maxthon, skenirao particiju i KAV-om i AdAware-om, obrisao sam index.com, isao i u safe mod, ali se isto desava. Obrise sve ostale adrese, ali tu ostavi.
Jedino se ne desava u IE (!?), ali njega necu da koristim. Znaci, tu adresu pamti negde izvan MyIE i Maxthon foldera, samo gde? I kako da je se otarasim? Ili barem da uklonim pull down meni, posto adrese iz njega ionako nikad ne koristim, posto mi je sve u favorites-u?

Poslednja izmena:
Nisam u potpunosti siguran ali neće škoditi da probaš CW Shreder. Svojevremeno mi je pomogao sa sličnim problemima. Freeware, mali, jednostavan.

download Site

Poz

Poslednja izmena:
Hm, a da li možeš da kažeš o kojoj adresi je reč? Možda i neko drugi naleti na isti problem, a i lakše bi bilo i nama da shvatimo o čemu je reč. Dakle ja do sada nisam imao sličnih problema a koristio sam IE, Maxhthon, FF i trenutno Operu.

Poslednja izmena:
Hvala obojici na pomoci, problem sam sredio pomocu Trend Micro Anti-Spyware.
P.S. Taj link sam pokupio dok sam rovario po astalavisti 😀 , vise se ni ne secam kako se zove, ima puno da se pise 🙂 i prvi put mi se desilo da kombinacija ZA 5.5+KAV+AdAware SE Professional 1.05+Ad-Watch zakaze...
Sto je najgore, uopste nije smetao, samo se pojavi kao typed url, i nista ne radi, ali opet...
Pozz.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno