Šta je novo?

kako naterati outlook da...

raindog

Čuven
Učlanjen(a)
08.10.2002
Poena
649
kako naterati outlook da otvara linkove iz mailova u novom prozoru a ne kada recimo imam neki iexplorer otvoren on uzme taj?

Kod netscapea mozes sa opcijom "open link in new tab/window". Za outlook ne znam, ali probaj netscape mislim da se neces pokajati.

Ma vrlo jednostavno, pre nego sto kliknes na link pritisnes levi SHIFT

DusaN je napisao(la):
Kako ne radi, evo kod mene bez problema iz OE, ICQ, drugog IE prozora, iz cega kod hocu.

to i radim obicno ali mi to iz outlooka ne radi

raindog je napisao(la):
a sta je myie 2?

MyIE2 je tzv. multitab browser, i potpuno je free,inace zahteva prisustvo IE5/6 (sto mu dodje da je on neka varijanta malo zgodnijeg GUI za serf sa IE masinom). Slicni programi su netcaptor, crazy browser...
MyIE2 skini sa autorovog sajta (mada je autorstvo ovih programa prilicno diskutabilno). Velicina je oko 1MB
http://myie2.yeah.net

E sad, odgovor na tvoje pitanje s pocetka bi trebalo da se nalazi u Advanced kartici pod Internet Options. Mislim da bi trebao da dechekiras opciju "Reuse windows for launching shortcuts", i da ces time dobiti ponasanje IE-a kako si zeleo.

Naravno, sa MyIE2 ce ti sve (posebno serfovanje) biti mnogo lakse, kada se malo budes nazezao po njegovim opcijama i provalio kako koja funkcionise.

Inace, ako je u pitanju Outlook (a ne Outlook Express) moguce bi bilo da je jedino resenje instalacija SP1 za verziju Office-a koju imas instaliranu. Ako imas OfficeXP, i uspes to (sp1) da instaliras, bices jedan od retkih kome je to uspelo (ovde).

Dajte ljudi OUTLOOK, bacite to u djubre i uzmite The Bat i uzivajte u kvalitetu, bezbedbosti, udobnosti.....

DS9 je napisao(la):
E sad, odgovor na tvoje pitanje s pocetka bi trebalo da se nalazi u Advanced kartici pod Internet Options. Mislim da bi trebao da dechekiras opciju "Reuse windows for launching shortcuts", i da ces time dobiti ponasanje IE-a kako si zeleo.

hvala na pomoci ovo mi je trebalo thx

Nazad
Vrh Dno