- Učlanjen(a)
- 31.05.2011
- Poena
- 1,445
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 7 5700X3D & Thermalright Peerless Assassin 120 SE
- Matična ploča
- Asus TUF B550m - Plus
- RAM
- Kingston Renegade 4x8 3200mhz
- GPU
- Sapphire Pulse 9070
- Storage
- XPG SX8200 Pro 2TB + Kingston A400 480GB + aData SU630 480GB + SP A55 512GB
- Zvuk
- Integrale
- PSU
- Corsair RM650 Fully Modular
- Kućište
- Rajintek Arcadia III TG
- Monitor
- LG 27GP850-B
- Miš & tastatura
- Razer Basilisk v3 & Ajazz 820 Pro black / Silent Tactile Tom
- Ostale periferije
- Turtle Beach 600P
- Tablet
- Samsung A9+ 11"
- Mobilni telefon
- iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB
- Pametni uređaji
- Apple Watch 10 Midnight 46mm
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
Ovo je mene mucilo bas onako od kako sam presao na iOS i ne mogu da verujem da Apple odnosno iOS nema podesavanja za tako nesto. No bilo kako bilo, otkrio sam kako da wifi ostane zakacen, cak i kad telefon spava. Cak sam se i raspravljao sa nekim "poznavaocima" iOS-a na Apple (stranim) forumima koji su mi govorili kako nije istina, Apple je napravio tako, tako je vec 11 godina bla bla bla. Oni 11 godina nisu mogli da skontaju, meni je pak trebalo mesec dana da skontam pattern iliti semu.
Radilo mi je jedno vreme (dok nisam restartovao ruter) i doslo je do prekida mreze u toku noci, gde sam ja restartovao ruter i nije hteo vise wifi da ostane konektovan. Posto se secam sta sam prosli put radio, rekoh ajde da pokusam ponovo mozda uspem.
1. Otvorite wifi podesavanja i zaboravite mrezu
2. Otvorite browser na PC-u ( moze i preko telefona, ali ugodnije je na kompu, jer ce vam pucati wifi dok se budu menjala podesavanja na ruteru) i ukucajte adresu vaseg rutera
3. Nadjite gde se menja ime mreze i promenite je u sta god hocete, samo da bude razlicito od imena koje je sada
4. Ja posto imam dual band ruter (UBEE) 2.4Ghz mi je ugasen, radi mi samo 5Ghz (ne znam da li bi radilo, ali mislim da bi trebalo da radi)
5. Promenite Network SSID na Hidden iliti sakriven odnosno ako je vec sakriven prebacite ga da se vidi
6. Promenite sifru
P.S. Ne znam da li ce raditi na svim ruterima, ali znam na UBee da radi, potvrdio mi je drug koji ima iP7+.
P.S.S. Posle svakog restarta rutera ovo mora da se uradi.
Screenshotovi:
Radilo mi je jedno vreme (dok nisam restartovao ruter) i doslo je do prekida mreze u toku noci, gde sam ja restartovao ruter i nije hteo vise wifi da ostane konektovan. Posto se secam sta sam prosli put radio, rekoh ajde da pokusam ponovo mozda uspem.
1. Otvorite wifi podesavanja i zaboravite mrezu
2. Otvorite browser na PC-u ( moze i preko telefona, ali ugodnije je na kompu, jer ce vam pucati wifi dok se budu menjala podesavanja na ruteru) i ukucajte adresu vaseg rutera
3. Nadjite gde se menja ime mreze i promenite je u sta god hocete, samo da bude razlicito od imena koje je sada
4. Ja posto imam dual band ruter (UBEE) 2.4Ghz mi je ugasen, radi mi samo 5Ghz (ne znam da li bi radilo, ali mislim da bi trebalo da radi)
5. Promenite Network SSID na Hidden iliti sakriven odnosno ako je vec sakriven prebacite ga da se vidi
6. Promenite sifru
P.S. Ne znam da li ce raditi na svim ruterima, ali znam na UBee da radi, potvrdio mi je drug koji ima iP7+.
P.S.S. Posle svakog restarta rutera ovo mora da se uradi.
Screenshotovi:

Poslednja izmena: