Šta je novo?

Kako najjeftinije pricati sa Austrijom

mladen2008

Slavan
Učlanjen(a)
10.09.2009
Poena
320
Da li neko zna sa koje je mreze jeftinije zvati u Austriji na mobilni? Ili postoji neka druga opcija?
Hvala unapred na odgovoru!

Poslednja izmena:
Pa ne znam koja je mreza u pitanju u Austriji, ali broj ide sa +43680... Zna li neko koja je to mreza?

A kako to ide sa Skype-om? Jel se isto placa nesto?
Ovaj InoCall mi deluje ok, koliko sam shvatio, zove se sa fiksnog telefona ali tih 200 dinara vaucera koje kupim mogu iskoristiti kad god hocu ili sam ogranicen vremenski?

Odlicno, hvala, a moze li mi neko objasniti za skype kako to ide? Da li se placa nesto?

Najjeftinije i od ovoga neces naci nigde jeftinije je ovde :

https://www.webcalldirect.com/en/calling-rates.html

Znaci ~3.5 dinara tj. 0.035 centa minut prema mobilnim mrezama Austrije, dok je pozivanje fiksnog telefona u Austriji FREE do odredjenog perioda...
Ja sam to koristio pre 4 meseca i funkcionisalo je perfektno. Kakav Skajp, oni deru.
Potrebno je samo da uplatis 10 eura kredita preko neke kreditne kartice za placanje preko neta, skines njihov klijent koji izgleda kao skype i to je to.

Srecno.

Evo koliko me je kostao jedan razgovor sa fixnim brojem u austriji.

Prilozi

• sa.jpg
    sa.jpg
    6.3 KB · Pregleda: 127
Fiksni i mobilni su nebo i zemlja.

Preko WebCall direct zvanje fiksnog u Austriji je besplatno mislim 100 dana, naravno tek kad se uzme kredit.

Poslednja izmena:
Pa nisam rekao od pocetka, meni je svejedno da li zovem sa fiksnog ili mobilnog, vazno mi je samo da bude sto jeftinije jer me racun ubija :)

Ovde se govori o zvanju preko INTERNETA iz Srbije na fiksni ili mobilni u Austriji.
To je najjeftiniji nacin.

Hm... znaci definitivno od svih varijanti je Telekom InoCall?
Znaci kupim vaucer od 200 i mogu zvati sa bilo koje mreze(ne mora da bude telekom) ili fiksnog telefona?
Jel zna samo neko koliki je limit vremenski? Znaci ako potrosim 5 minuta, koliko ce mi jos nedelja ili meseci taj vaucer vredeti?

Ja sam uzeo mobilni fon sa telenor karticom samo za ino pozive i aktivirao međunarodni pozivi dodatak. Zovem Nemačku najviše i minut sa mobilnom mrežom je 18din+porezi. Cena za Austriju je ista, a dodatak košta 100din mesečno...

Nazad
Vrh Dno