Šta je novo?

Kako naci "ibm 00001.exe" ????????????

tarik

Slavan
Učlanjen(a)
27.11.2005
Poena
319
Evo sta se desilo: nedavno mi je komp bio inficiran sa gomilom virusa.Imao sam Bit Defender. Onda sam instalirao Kaspersky I sve sam ih obrisao I resio problem.
Medjutim izgleda da sam jos nesto obrisao sa virusima. Sad prilikom startovanja racunara pojavljuje mi se sledece:
Windows cannot find C:/Program Files/Microsoft Shared/ Web Foldes/ibm 00001.exe . Make sure typed the name correctly and then try again. To search a file, click the Start button, and then click Search
Ako neko ima resenje neka mi preporuci.Hvala!

Istu poruku sam dobio pre neki dan kada sam po;istio spyware sa jednog računara koristeći Spybot SD. Ne pravi probleme u radu, osim što izleće ta poruka. Upotrebi neki od alata za čišćenje registry-a.

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Verovatno ti je u startupu ostala putanja do uklonjenog virusa/trojanca. Lepo idi ovde:
http://www.mlin.net/StartupCPL.shtml
i skini i instaliraj programčić, onda ga poteraj iz Control Panela i obriši sve što ne znaš šta je.
E ovo nisam probao.Inace za ciscenje registry koristim stalno Tune Up utilities 2006.
Koji je naziv ovog programcica?

Ne vredi.Instalirao sam ali se opet ova glupost pojavljuje.Ne znam sta da radim..

Zdravo, ta g***a sam i ja bio navuko i jedini spas sam video u Restore C particije.

Kako radis restore? Ja sam davno brisao viruse i sa virusom je izgleda i to otislo...

Nazad
Vrh Dno