Šta je novo?

Kako kupovati aplikacije na Google Play?

Znači, moram da ih "kupujem" kao do sad? A baš sam hteo da budem pošten!

Mozete da probate da upalite VPN na kompu i onda da otvorite novi gmail i wallet nalog sa tom karticom na neku USA adresu..koliko sam citao nekima je to uspelo jer dobiju trajno otkljucani play store..ali imajte na umu da cete mozda izgubiti sve te aplikacije i taj nalog ako vas google provali i zatrazi vam verifikaciju adrese i sl.

Meni je pre neki dan odbio Intesa karticu kojom sam kupovao na Play Storeu već dve godine. Uneo sam istu tu karticu ponovo, samo sam stavio validnu adresu u Sloveniji i kupovina je prošla.

Probao sam obrisao karticu sa wallet-a, ali mi i dalje ne nudi paid apps.

Ok sad sam proverio, vratili su pozivni broj za Srbiju u onu listu kada se unosi broj telefona...mozda to ma neke veze

Da, jeste vraćena, tako sam i dodao karticu. Probao sam da je uklonim, ali i dalje isto.

Poslednja izmena:
Sta si stavio kao zemlju?

Edit: sad sam promenio zemlju iz Srbija i Crna Gora u Republika Srbija i promenio br. telefona...i dalje vidim placene aplikacije preko VPNa..koristim ili Hotspot Shield ili Hideninja..probaj i ta dva

Poslednja izmena:
Prvo sam stavio Srbiju kad sam dodao karticu, pa posle probao i promenio, ali i dalje isto. Sad sam je uklonio, ali i dalje ne vidim paid apps. Ajde da probam jednu od te dve pa javljam.

EDIT : Ne, ne pomaže ni jedan od ova dva.

Poslednja izmena:
*** prošla akcija :-D

Koliko samo cimanja da bih mogao da im dajem pare, sto bih se mucio, moze i drugacije, kad se opamete tad cu i da kupujem, nije nikakav problem :)

^^ Slažem se s ovim. Ja sam tek sad osposobio play store samo da bih uzeo TT4 na akciji jer mi je tako jednostavnije nego da se zezam s narodnim verzijama.

Prvo sam stavio Srbiju kad sam dodao karticu, pa posle probao i promenio, ali i dalje isto. Sad sam je uklonio, ali i dalje ne vidim paid apps. Ajde da probam jednu od te dve pa javljam.

EDIT : Ne, ne pomaže ni jedan od ova dva.

Sa malim zakasnjenjem..probaj sledecu stvar..

Napravi VPN konekciju na kompu sa nekim besplatnim VPN servisom...startuj svoj omiljeni browser :D i idi na google play...izloguj se ako si automatski ulogovan..zatim obrisi cache, cookies i sl. stvari u tom browseru...zatim pronadji aplikaciju koju zelis da kupis, klikni na nju i na kupovinu i uloguj se sa svojim nalogom... Trebalo bi da ti dozvoli kupovinu :)

Hvala puno na korisnom savetu. Meni nisu pomagali klasični saveti za kupovinu aplikacija ali nikad nismo pokušao kupovinu preko browsera. Dakle, konektovao se na vpn, u operi se prijavio na play store i kupovina, na moje iznenađenje, je proradila. Preko play store aplikacije i dalje ne radi.

Hajde probacu, pa javljam.
Jedno pitanje, koji free VPN preporučujete?

Najbolji - Tunnel bear

Ok, to mi je jasno, njega koristim na telefonu, ali moje pitanje se odnosilo na zechs-ov odgovor. Znaci, mislim na desktop varijantu?

Izvinjavam se, nisam čitao...
Nemam pojma vpn-ove za desk... :)

Skroz zanimljivo. I ja probao ovaj metod ali na moje veliko iznenadjenje proradio mi je i u telefonu ali bez ikakvog vpn :D

Sa malim zakasnjenjem..probaj sledecu stvar..

Napravi VPN konekciju na kompu sa nekim besplatnim VPN servisom...startuj svoj omiljeni browser :D i idi na google play...izloguj se ako si automatski ulogovan..zatim obrisi cache, cookies i sl. stvari u tom browseru...zatim pronadji aplikaciju koju zelis da kupis, klikni na nju i na kupovinu i uloguj se sa svojim nalogom... Trebalo bi da ti dozvoli kupovinu :)
You Sir are f... genious !!!
Thanks,sve radi odlicno.Kupio sam TT (po punoj ceni doduse ali ***).
Najbolji - Tunnel bear

Tunnel Bear isto.
Hvala momci,nisam ni znao da ima desk varijanta!
Radi odlicno!

hocu da izvadim internet karticu da imam za market,pa me zanima par pitanja.imam u raiffeisen banci otvoren tekuci racun,da li to da otvorim i devizni i izvadim internet karticu ili je bolje u intesi,posto vidim da najvise nju koristite?kako uplacujete novac posle na taj devizni racun,idete do banke ili prebacujete online sa tekuceg dinarskog?mislim u svakom slucaju se radi neka konverzija.inace sa hotspot shield vpn-om vidim placene aplikacije bez problema i na kompu i na telefonu.

Pa uzmi u svojoj banci da bi mogla da online prebacuješ novce... Ko da se cima do banke da uplaćuje :)

Pa uzmi u svojoj banci da bi mogla da online prebacuješ novce... Ko da se cima do banke da uplaćuje :)

to i ja kontam.jedino mi je bzvz sto mora depozit u raiff. da se ostavlja.jos nesto,vidim da uz njihovu karticu ide CVV2 kod,a na walletu CVC,ima li to neke veze?

Imam jedan zanimljiv predlog...probajte da preko https://support.google.com/googleplay/ idete na kontakt, cekirate polja 1., 1., 5. i popunite vas broj telefona za call back da popricate sa specijalistom oko toga zasto i kad ce nasa zemlja dobiti mogucnost kupovine aplikacija...

Ja sam evo vec 2x dobijao poziv i cekao dok me nisu iskljucili jer su im svi operateri zauzeti...mozda ce neko imati vise srece i dobijemo info iz prve ruke :D

Evo pricam upravo... Recite jel hocete jos nesto da pitam? Evo sad on gleda kao nesto... Ispiricali se mi, kao kakav mi je dan, sta radim i tako to :) Sad cekam da vidim sta ce naci i sta ce mi reci...

*****avaj ;)...ja sam ozbiljan..ako ih vise ljudi bude zvalo, mozda ce i uraditi nesto...proslo je vec 2 godine od kada su nas iskljucili bez ikakvog razloga i objasnjenja

Ozbiljan sam

Zezas ili si stvarno dobio operatera? Ja sam pokusao ranije oko 7h ali nisam uspeo :)

Nazad
Vrh Dno