Šta je novo?

Kako kupovati aplikacije na Google Play?

Nije problem u tome vec sto je @Danilo napravio nov nalog sa US adresom, dodao karticu na njega i odma' krenuo u kupovinu...verovatno to gledaju kao potencijalnu kradju kartice, neko ukrao karticu, napravio nalog i odma da iskoristi i nakupuje aplikacije... To je nesto novo sto su uveli od kraja prosle godine sudeci po komentarima po netu...

Thank you for using Google Wallet. We have noticed some activity on your account: **********@gmail.com that has prompted us to temporarily suspend use of this account for your security.

For information on how to resolve this issue, please sign in to Google Wallet at https://wallet.google.com/manage/. If you are unable to access your Google Account, you should visit https://www.google.com/accounts/recovery to initiate the process of restoring your Google Account.

Rest assured that Google is committed to preserving the security of your information. Your payment and other information will remain on file in accordance with our Privacy Policy. To review the entire Privacy Policy, please visit https://checkout.google.com/files/privacy.html

We sincerely apologize for any inconvenience this may cause and we thank you for your cooperation during this process.

Opet traže neki dokument kao i prošli put :)
Dobro je što sada i na telefonu i na računaru bez ikakve upotrebe VPN-a idem na US play store, ali javlja grešku prilikom kupovine ...
Šta dalje uraditi ?

Poslednja izmena:
Nista, to je kraj. Doci ce kod nas jednog dana kupovina aplikacija.

I sta ces onda? Dzaba ti to, mozes da otvaras do sutra kad su te sad namirisali (ID telefona) :D

Možda da promenim karticu ? :)
Ako ništa sve mogu da vidim samo ne mogu da kupujem :D

Pa to si mogao samo i sa tunnelbear-om da razgledas play store :D

Ne znam, mozes da pokusavas, dok te ne ukinu sa lica zemlje i dodje FBI :D

Ovo je jedan veliki plus za Windows Phone što se mene tiče, a aplikacije ću sigurno da koristim - samo piratske verzije ...
Ako ne srede ovo sa kupovinom aplikacija u Srbistanu kroz par meseci - godinu dana odoh ja na WP :)

Ides da se zakopas :D Plus sto ces puci vise para :) Mislim njima se obican player naplacuje, razne igre koje su free ovde, file manager, ma sve se naplacuje. Uz to dobijas osakacen sistem, jedino kamera valja, ali posto imas G2 tebi kamera nije bitna :)

Na Apple store-u isto mozes lepo da kupujes.

Ovo je jedan veliki plus za Windows Phone što se mene tiče, a aplikacije ću sigurno da koristim - samo piratske verzije ...
Ako ne srede ovo sa kupovinom aplikacija u Srbistanu kroz par meseci - godinu dana odoh ja na WP :)

Znas sta, aj probaj ovako...napravi normalan nalog na Srbiju, zatim dodaj karticu...nadji moj post u ovoj temi gde se opisuje kupovina aplikacija preko racunara sa vpnom, dakle ukratko prebacis telefon u airplane mod, izlogujes se sa play storea sa pc-a, obrises cache i cookies...startujes vpn i odes na google play (ako odmah ucita US play dobro si odradio), zatim nadjes aplikaciju koju hoces da kupis i kliknes, on zatrazi da se ulogujes i trebalo bi da ti da da kupis...ovaj metod radi sa racunara

Ides da se zakopas :D Plus sto ces puci vise para :) Mislim njima se obican player naplacuje, razne igre koje su free ovde, file manager, ma sve se naplacuje. Uz to dobijas osakacen sistem, jedino kamera valja, ali posto imas G2 tebi kamera nije bitna :)

Dzaba Google-u Android kada em ne dozvoljavaju kupovinu, em regionalno zakljucavaju i ono malo besplatnih aplikacija koje valjaju... WP nije toliko sakat kako ga ti opisujes i postaje odlicna alternativa Androidu.. Ako je Google sakat na pare MS i Apple nisu...

A jos i da ne ulazim sad i pricu bas oko Google Walleta koji je trebalo da postane de facto sredstvo placanja, a ne PayPal ali su i tu failovali...

Poslednja izmena:
Znas sta, aj probaj ovako...napravi normalan nalog na Srbiju, zatim dodaj karticu...nadji moj post u ovoj temi gde se opisuje kupovina aplikacija preko racunara sa vpnom, dakle ukratko prebacis telefon u airplane mod, izlogujes se sa play storea sa pc-a, obrises cache i cookies...startujes vpn i odes na google play (ako odmah ucita US play dobro si odradio), zatim nadjes aplikaciju koju hoces da kupis i kliknes, on zatrazi da se ulogujes i trebalo bi da ti da da kupis...ovaj metod radi sa racunara

Nista mi drugo i ne preostaje :)

Jabuku bi jedino koristio kada bi mi neko poklonio ...
Opet ti o kameri - samo polako da stigne G Pro 2 port i na D802 verziju G2-e :D
http://imgur.com/a/tSJBt

Poslednja izmena:
Добро ово није списак свих земаља а и ако ћемо реално Иран је развијенији од нас па опет немају куповину на пс :)

Po BDPu smo isti...

Али по војној снази,здравству,школству,популацији смо миљама иза њих.

Но да не идемо у офф

Ceo telefon i sve particije sam formatirao, flešovao rom preko USB OTG-a dodao nov google nalog i sada kada odem na wallet preko browsera na laptopu treba sve ovo da popunim sa tačnim podacima ?

wallet.png

Da, samo Srbiju tamo izaberi, ne US...

Hehe ovde je igranska bez prestanka :D
Popunio sve tačnim podacima instalirao na telefonu ovo umesto tunnel bear-a - https://play.google.com/store/apps/details?id=net.hideman
Očistio keš i podatke za Play Store - vpn na US i dobio US market.
Rekoh kada kupujem po 100 puta istu stvar da kupim od ikonice od našeg čoveka i prođe kupovina :D

Kupljen Cryten icon pack - instaliran i krenem da se logujem na nalog da bih vratio kontakte i bukmarkove i stiže ova poruka ...

ver.png

Na telefon stiže odmah poruka

Screenshot_2014-04-19-18-01-11.png

I tako :mad:

Da li da otvaram opet nov nalog ili da im pišem da vrate stari nemam pojma ...

Poslednja izmena:
Znas sta, mozda si u**** stvar sa otvaranjem naloga i stavljanjem iste kartice na njih...ne znam sta da radis osim da kontaktiras njihovu podrsku

@Danilo da bi isao dalje, moraces da izvadis novu karticu i uzmes novi broj telefona, moze neki pre-paid, a na netu imas virtuelne pre paid kartice pa mozes i sa njima da probas...ovu karticu i broj tel. neces moci vise da koristis ukoliko to ne resis sa njihovom podrskom, a kakvi Indijci (ne Indijanci, vec Indijci) tamo rade, ne znam kakav ces uspeh imati..***a

moze da stavi americku adresu, naravno podatke sa kartice i store ce se otkljucati. naravno ne odma ali vremenom hoce. devojka isto htea da kupi neke ikonice i zakljucali joj market na nas. ja joj stavio americku adresu i otkljucao se market posle nekih mesec dana, mozda malo vise.
slicno se i meni desilo. ja sam vec imao americku, kupovao nesto i nije mi se svidelo i trazio nazad lovu i tu me saseku. ali posle mesec dana se vratio market otkljucan

Ne moze podatke sa kartice jer vec ima 2,3 naloga koja su mu zakljucali i na kojima ima tu istu karticu....ta kartica je mrtva dok ne sredi to licno sa njima, kad god proba da je doda na neki nalog, zakljucace ga

Samo da se javim :D
Spasao sam što se spasti može - kontakte, bukmarkove, a najgori deo je sinhronizacija na 2 računara Google Drive-a (više od 8 gb podataka) ...
Napravio sam nov nalog , komplet nov sistem na telefonu (obrisane sve particije pa preko USB OTG-a flašovanje) i za sata je živ, što mi daje nadu da se ne vezuju za broj telefona ...

U jednom trenutku kada sam se logovo na gmail sa novim nalogom bila je poruka da je verifikacija problem (već sam se oladio) ali posle logovanja normalno sam pristupio mejlu ...
Instalrao sam preko telefona sve aplikacije koje sam hteo i sve radi normalno - verovatno zbog toga što nisam do sada koristio nikakav VPN + nisam dodavao karticu na Wallet...

Zanima me jel mogu ja nekako da dobijem drugu karticu u Intezi ?
Ili da uzmem u nekoj drugoj banci - ta kartica bi služila isključivo za Google Play
...

Eto, učite na ovom primeru, a tebi zechs hvala u svakom slučaju cheers

Poslednja izmena:
Uzmi Visa Electron u Intesi, besplatna je i radi kao i Internet.

Uzmi Visa Electron u Intesi, besplatna je i radi kao i Internet.

Besplatna ?
Ja sam mislio da je samo Visa internet kartica besplatna ... Koja je onda razlika između ove dve kartice :)
Odlično, ako je tako - taman sada kada prođu ovi neradni dani da podnesem zahtev ...

Razlika je što Electron možeš da koristiš i kao normalnu karticu, za plaćanje u prodavnicama i sl.

Besplatna ?
Ja sam mislio da je samo Visa internet kartica besplatna ... Koja je onda razlika između ove dve kartice :)
Odlično, ako je tako - taman sada kada prođu ovi neradni dani da podnesem zahtev ...

Imas i EntroPay VIsa virtuelne kartice...tad mozes normalno da zadrzis tu tvoju staru karticu i da ovu dopunjujes po potrebi https://www.entropay.com/ I jos jedna stvar sa tim novim nalogom koji je na Srbiju, kada dodas karticu, nemoj menjati zemlju dok ne obavis barem 5 kupovina preko racunara i vpn-a i dok ne prodje bar 3-6 meseci, kako bi ti nalog dobio status neki u njihovom sistemu..tek onda menjaj

Vrh Dno