Šta je novo?

Kako kupiti Apple Care +

• Začetnik teme Začetnik teme rix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Trenutno nemam koju, jedna mi je vec na drugom PP-u koji nije USA, i ta ne prolazi ovde sada, mozda ako bih je sklonio prvo. Nista videcu da se snadjem.

Ali mislim da to vise ne moze, moze samo US kartica da se doda na USA PP.

Poslednja izmena:
Da se dodam, ista kartica (moja intesa debitna) mi je na dva pejpal naloga bez problema, jedan je naš i drugi USA😅

Ali da, ovo sam napravio baaaaaš davno, tako da je moguće da si u pravu. Ako se ne snađeš, javi se da odradimo sa mojim pejpalom - ne znam koliko još imaš da aktiviraš.

Na koji nacin mogu da platim preko paypala? Napravio sam americki Apple ID, nije mi iskocila opcija za Warranty. Bukvalno mi se nigde ne pojavljuje osim ako ne unesem serijski broj telefona. Kada ga unesem traze mi americku karticu, sa americkom adresu? Kada unosite adresu, da li lupite nesto random ili kako?

Nisam ovo nikad radio pa nisam bas siguran

A zašto ovako komplikuju, pa jel baš toliko teško da dozvoliš da se napravi srpski nalog i da se stavi srpska adresa, i srpska kartica i da plaćaš mesečnu pretplatu.
Stvarno svinjarija.

Pa i nije kad napraviš srpski paypal. Oni rezonuju, šta će tebi američki kad imaš i srpski koji ti radi normalno za sve nezaobilaženje pravila procese.

U celoj prici,jedina svinja je Apple.

kako napraviti uk paypal danas mi stize iphone 17 pro max.Imam UK broj telefona koji moze da prima sms i to realan broj
Pozdrav

Samo upali VPN na UK i napravi (možda može i bez VPN, probaj da skroluješ do kraja početne stranice i promeni zemlju). Ja kad sam pravio prihvatao je čak i srpski broj za registraciju. Našu karticu sam takođe dodao bez ikakvih problema.

Na kraju mi je pomogao @baltam0s sa USA PP-om.

ALi evo juce zbog ove egzibicije sa kupovinom AC+ zakljucali su mi Apple nalog na App Store-u "Your account has been disabled in the App Store and iTunes.".
Nalog je star preko 15 godina, i uvek je bio na USA. Live chat je neupotrebljiv, nazvacu ih da vidim sta mogu. Nisam siguran da li cu moci da vratim. Je l' imao neko taj problem. Da li bi menjanje regije pomoglo? Najvaznije su mi podaci na iCloud-u, AC+ manje vise, nije bitan.

Prilozi

• IMG_9646.png
    IMG_9646.png
    247.4 KB · Pregleda: 26
Imas vezanu karticu za nalog? Pravu,sa zemlje naloga a ne kaubojsku?

Ne, nisam nikada dodavao karticu, samo sada probao ovu Visa Gift sa recharged. Koristim USA nalog od 2010 negde, nisam menjao regije.

Bojim se a hteo bi da gresim,nece biti leba od povratka. Naravno nemoj odustati,probaj ali mrka kapa.

Zvacu pa videti, ne znam sta ako promenim regiju. Izgleda je samo Itunes/App store zakljucan. iCloud nije. Tako su mi na Live chat-u rekli.

I za cloud ce ti traziti karticu kojom ga placas a ti je nemas. Da imas vezanu karticu,pravu,vracaju za 3 min nalog.

To ok, sutra evo bas istice iCloud pretplata ali imam lokalni backup svega na Macbook-u. Ako budem morao novi Apple nalog, ne bi trebalo nista da izgubim sem AC-a i balanca od gift kartica.

Onda cu ih pitati da prebacim na drugu regiju ako ne budu hteli da otkljucaju USA nalog. Ili cu morati novi AppleId, ali uradim merge podataka. (slike, keychain i sve ostalo). Onda ako budem morao novi nalog, je l' najbolje Srbiju da stavim ili opet USA ali da se ne zezam sa dodavanje PP-a/Kartica?

Pa kad prave od nas debile i to vec godinama. Gadljive im nase pare,nema sta.

Ovo je neki automatski postupak sigurno, nesto su detektovali od aktivnosti. Da li dodavanje one Visa Gift kartice ili sto sam uplatio AC+ sa USA Paypal-om koji nije na moje ime. Ko zna. Do sada sam samo koristio gift kartice.

videcu da li cu izvuci neke informacije sutra. Appstore/ITunes je vezan za regiju, pa mislim da i samo promena regije mozda resi problem i otkljuca app store ponovo.

Pre neki dan su mi iznenada banovali PP US nalog koji sam kreirao iskljucivo zbog ovog uz pomoc onog SMS servisa i radilo je sve besprekorno sa povezanom srpskom virtuelnom karticom, ali sve sto je lepo ima kraj :S

Pa sada, nezgodne su regije i razliciti zakoni, pa zato je tako. Ja sam otvorio USA nalog dok sam ziveo tamo, a i bila je veca ponuda aplikacija. Pre kartica nije bila obavezna.

Da li neko zna kako da rešim situaciju, žena je imala air M1 za koji sam plaćao Apple Care, Laptop prodat, obrisan sa naloga još prošle godine (a mislim i da sam cancel-ovao Apple Care ali nisam siguran očigledno), a noćas mi opet skinute pare sa kartice za produženje?

Nema laptopa na Apple account-u, nemam šta da otkažem, ne mogu da uradim refund jer se ni ne vidi kao kupovina na nalogu.

Blokiraj karticu,sem ako ne koristis bas pravu deviznu a neku internet.

Da li neko zna kako da rešim situaciju, žena je imala air M1 za koji sam plaćao Apple Care, Laptop prodat, obrisan sa naloga još prošle godine (a mislim i da sam cancel-ovao Apple Care ali nisam siguran očigledno), a noćas mi opet skinute pare sa kartice za produženje?

Nema laptopa na Apple account-u, nemam šta da otkažem, ne mogu da uradim refund jer se ni ne vidi kao kupovina na nalogu.
Pre nego što ideš tako drastično da blokiraš karticu, u okviru svog Apple naloga na telefonu imaš deo "subscriptions" - tu pogledaj da li imaš nešto za apple care.
Ako ne, onda je na drugom nalogu.

Nema tog laptopa, samo novi m4 pro. Šta god da sam pokušao na njihovom sajtu, vraća me na trenutni laptop. Pretpostavljam da nema poente ići kod nekog od domaćih reseller-a? Prava je kreditna kartica u pitanju, na kraju ću je stvarno otkazati jer mi važi još 3 godine.

Onda je na drugom nalogu - čekiraj da vidiš da li imaš neki drugi (svoj, ženin) pa tamo isprati u subscriptions.

Meni recimo stoji za sve što plaćam, a tu ima stvarno svašta:

1774000249486.png

Apple care one su moji uređaji, 14 pro i 11 pro su kod sestre i zeta.

Nemam ja apple nalog, bio je vezan za ženin, samo jedan ima (ja sam ga i pravio). Sećam se jer sam ga uklonio sa apple naloga kada sam ga prodavao. A očigledno da nisam uspešno otkazao pretplatu tada, pa je sad u nekom limbu, nije vezan za nalog, ne mogu da ga vežem za nalog jer nemam laptop kod sebe, a ne mogu ni da otkažem pretplatu. Jako glupa situacija, da ne kažem, jako glup ja.

Poslao sam ti pm,pogledaj tamo. Imas i slike.

Da li za 17 pro postoji opcija AC+ na tipa GB nalogu? Imam USA nalog i izbacuje mi samo AC+ sa Theft and Loss. Hocu da uplatim na godinu dana, a ne bih bezveze placao vise ako ne moram.

Inace, ne razumem zbog cega se mucite i pravite PP i pokusavate nasim karticama da platite. Jednostavno uplatite novac na gift card, posaljite sebi na mail i reedemujte sa telefona. Ja tako radim zadnjih par godina, uvek sve prolazi.

Nazad
Vrh Dno