Šta je novo?

Kako kupiti Apple Care +

Uspeo sam da napravim novi apple ID, stavio adresu nekog hotela u Delaware kao sto je ovde neko pisao, iz uz malo gimnastike uspeo da kupim 10$ gift card direktno sa apple store, koristeći srpsku karticu, doduše morao sam opet da dodam tamo američku adresu za Biling kad sam to kupovao. Elem, sad je povezan na taj američki nalog, piše da je apple care aktiviran, ali mi je za potvrdu tražio da kucam mejl sa srpskog naloga, zbog čega to? Takođe me sad zanima, jel mogu ja da se izlogujem sa tog američkog naloga i sa telefona i sa sata koji sam sad aktivirao, i da više ne ulazim na taj nalog, osim za dopunu kredita koji mogu i preko PC da uradim?

Taj nalog koristiš isključivo za dopunu i možeš normalno da se izloguješ i sa telefon i sata. Jedino je važno da na njega ubacuješ kodove s gift kartice.
To ćeš da radiš tako što ćeš se izlogovati sa Applr Store, ne i sa Apple ID naloga. Ideš na Settings, klikneš na tvoj nalog Media & Purchases i Sign out i ponovo se samo tu loguješ na američki nalog da bi redemovao kod. Nakon toga se na isti način izloguješ sa njega i loguješ na srpski nalog.

To ćeš da radiš tako što ćeš se izlogovati sa Applr Store, ne i sa Apple ID naloga
Ja se danas ovo sve obavio tako sto sam se izlogovao iz naloga skroz, pa sam posle morao da čekam sat vremena da se ponovo ulogujem na primarni srpski jer ima onu zaštitu protiv krade 😄
ponovo se samo tu loguješ na američki nalog
Jel moram bas da se logujem na telefonu ili mogu jednostavno preko računara da ubacim lupam 100 dolara i da zaboravim na taj nalog izvesno vreme da postoji?

Moraš na nečemu da se loguješ, bilo koji Apple uređaj, i redemuješ gift karticu od koliko hoćeš. Bolje više da se ne cimaš svakih mesec dana.

Moraš na nečemu da se loguješ, bilo koji Apple uređaj, i redemuješ gift karticu od koliko hoćeš. Bolje više da se ne cimaš svakih mesec dana.
Aha, sad sam probao da se logujem preko računara, nema nikakvih opcija, kad kucam na Guglu subscriptions, vodi me na apple-ov sajt gde me dalje šalje da dovrsim korake preko apple uređaja, tako da mora telefon. Znači logujem se na app store, dodam određenu sumu za taj nalog na kome je apple care plus, i više ne moram da se logujem dokle god ima sredstava na tom nalogu, on sam to jednom mesečno naplati i to je to?

Par dana je bio kod žene...

Prilozi

• IMG_9736.jpeg
    IMG_9736.jpeg
    175.4 KB · Pregleda: 208
  • IMG_9737.jpeg
    IMG_9737.jpeg
    218.5 KB · Pregleda: 209
Sad odneses i dobijes novi 16 Pro za dzabe. :D AC+ je mama! :D

A ona uvek nosi maske, ali sad kao hoću da nosim kao ti bez ičega lepši je telefon i eto 😂

Mislim sa bicikla je leteo, ali telefon radi još uvek i kamere rade sve radi :)

Ono se uvek desi kad se najmanje nadate.
Izlupajte ga jos malo i na zamenu. :D

Odneo sam ga u Macolu, pa nek menjaju šta treba :)

Sta se desava sa starijim telefonima za koji se placa ac+, konkretno ip 12 mini. Da li imaju zalihe tih starih telefona ili daju novije modele?

ima zaliha sigurno tih refurbished telefona, aj da si rekao iPhone 6 pa i da nema 😄

Da li vremenom pada cena pretplate za starije modele?

Pozdrav, da li se nekome pojavljivala samo informacija "AppleCare Services" u sekciji gdje bi trebalo da bude Coverage?

Pokušavam aktivirati AC+ za novi iPhone, no ne nudi mi opciju trenutno uopšte.

Javila Macola:

Prilozi

• IMG_9776.jpeg
    IMG_9776.jpeg
    120.7 KB · Pregleda: 150
Teško da može da stigle iz Holandije i da prođe carinu za toliko...
Bar tri nedelje
Mada ko zna

Odlično, tako i treba! 😁🙌🏻
Svaka čast za Мацолу

Nazad
Vrh Dno