Šta je novo?

Kako Koristiti Netlimiter 2 Pro!?

®AZ@RAC

Slavan
Učlanjen(a)
27.11.2007
Poena
301
Auu....ljudi evo vec 2 dana se mucim da namestim Netlimiter 2 Pro i nikako da ga namestim!!!:mad: Da li neko zna kako da ga nametim da deli brzinu,a ne kada ga podesim internet sam pici kako hoce:wall:

Pogledaj da li si ovo podešavao: settings
Znači gornja slika, ukucaš limit i čekiraš polje za program kojem hoćeš da ograničiš brzinu.

Poz :wave:

Ma znam radio sam tako ali nece opet radi isto NPR: ja podesim Warcraft 3 TFT na 5.00 i kada udjem da igram on ode na 30.00!!!!!:wall:

Verovatno ti je istekao trial period (ako nemas registrovanu verziju). Meni se to desavalo u takvoj situaciji :)

Ma jok ovaj je full verzija ,) nego sto neznam da radim sa njim skinuo sam ga pre 3-4 dana.:crash::cuss: nego samo mi recite kako da ogranicim net i da li mogu da ogranicim preko mog Netlimitera i druge kompove u mojoj mrezi

Poslednja izmena:
Jesi li ti podešavanja vršio u tabu Limits ili si možda omašio pa podešavao Grants? Ne znam zašto ne bi radio...

Ma jok podesio sam limits i nije hteo pa sam pokusavao sam i grants i nista da li treba jos nesto da uradim!!! Posto ja sam umrezen a ortak ima internet a nezna da podeli brzinu i ja mogu da koristim njegov net posto mi on daje,ali hocu tako da mu nesmetam.Ali eto ****** Netlimiter me *****ava!!!!!:crash:

Ne mozes preko tvog kompa da ogranicavas net jer net ne prolazi kroz tvoj komp tj. nije server,jedino mozete preko modema ili routhera ako ima opcije za to,inace taj. Net Limiter trebao bi da ti vrsi posao(pazi on ima skokove i spiceve tako a ako si stavio 12kb down a on ti u nekom trenutku pokaze 30 pa opet spusti na 9,12kb to bi trebalo da je ok),koliko sam ja razumeo ti hoces da limitiras Download i Up svog kompa da ne bi zagusio druge korisnike na mrezi koji dele sa tobom net,moje resenje za taj problem je ili da nadjes neku drugu verziju Net limitera ili da ulozite u neku PC 3 masinu i podignete neki od serverskih OS i instalirate SoftPerfec Bandwith Manager software za koji znam sigurno da to ogranicava i radi perfektno!

Poslednja izmena:
Ok pokusacu ovo sto si rekao. Pisacu ako bude bilo nekih problema!!!:banana::type:

Ja samo da javim da sam uspeo da se snadjem sa net limiterom.. pa ako nekome reba bilo kakva pomoc neka se ne ustrucava da pita ;)

Vrh Dno