Šta je novo?

Kako je dobar UT 2003 build 927

Mellow

Čuven
Učlanjen(a)
02.05.2002
Poena
619
Ljudi,
Prosto fenomenalno,
Prvo bih zeleo da se zahvalim Shaletu za kopiju istog.
Evo ovako, samo nemojte da se razocarate,
na tbirdu 1,4, 256 ddr i Gforce 4 ti4200 (310/580) radi lepo na 800x600 sa svim detaljima dok na 1024x764 secka.
U svakom slucaju topla preporuka, ovako ce izgledati igre u buducnosti.
Pozdrav

Imaš li ti neki telefon...? :D

Mellow je napisao(la):
Ljudi,
Prosto fenomenalno,
Prvo bih zeleo da se zahvalim Shaletu za kopiju istog.
Evo ovako, samo nemojte da se razocarate,
na tbirdu 1,4, 256 ddr i Gforce 4 ti4200 (310/580) radi lepo na 800x600 sa svim detaljima dok na 1024x764 secka.
U svakom slucaju topla preporuka, ovako ce izgledati igre u buducnosti.
Pozdrav
Uf uf!
Pa oni su obecavali da ce za Unreal2 (dakle bogatija grafika s obzirom orijentaciju ka single play igranju) biti dovoljan CuMine na 1Ghz i GF2Pro!
Ovo sto ti opisujes mi zvuci zesce neoptimizovano!
A mislim da i oni to znaju pa zato odugovlace sa izbacivanjem igrice.
Ukoliko ostane na ovome, bice to zesci shit bez obzira na lepotu grafike! Mislim na takoj zveri da se vuce u 10x7@32!!! Stvarno nema smisla!! FX

Kod mene na [email protected] i GF3 Ti500 radi ok.
Texture su prelepe, ali ako bi iskljucio s3tc i stavio r_picmip 0, ne bi mi pomogao ni Quantum Obsidian :) i 2Gb RAM-a :)

Bice ovo jos prezvakano, ipak je ovo radna verzija.
Zvuk je nevidjen problem, sve sto ima EAX 1 ili 2 stuca i zvuk pri promeni nivoa malo pucketa, znaci da Sound Subsystem je dosta lose odradjen za sada, ali polako, ima jos tu da se kuca type;

Smesno je ocekivati da ce moderne igre moci da se igraju u rezolucijama na koje smo do sada navikli sa starim hardverom. Broj poligona i detaljnost tekstura u UT2K3 su bolesni, zaboravite na MX-ove i bajate procesore.
Igra ima jos uvek dosta bagova, ali sumnjam da ce se finalna verzija nesto znacajnije brzati, to je otprilike to.
Kako li cete tek da kukate kad izadje Doom 3 ;) Id nas je uvek terao da menjamo hardver svojim nasviranim endzinima...
Btw, na XP 1600+, Radeonu 7500 i sa GB SDRAM-a sve radi iznenadjujuce dobro u 800x600, a u 640x480 besprekorno.

Hoce li neko da proda tu beta verziju 927 ,placam pouzecem !

Ajd ako ima ko neka mi se javi na " [email protected] "

Pa da i ja malo FX

Unapred zahvalan...cheers

JEEZIVO!!! Igra je toliko dobra, ali i dalje neoptimizovana... Oni koji imaju Live i Audigy moraju da instaliraju OpenAL, koji je i dobiven uz igru... Onda zvuk odlicno radi, a i igra u 1024*768 sve max...

I dalje ima da se doradjuje, ali je graficki nezajebiva... Doom 3 ce ipak biti bolji *barem izgledom*

MaX

bio bih zahvalan ako hoce neko da mi snimi(dolazim sa HDD-om),neka ostavi tel. ovde ili na mail

Floyd je napisao(la):
bio bih zahvalan ako hoce neko da mi snimi(dolazim sa HDD-om),neka ostavi tel. ovde ili na mail

Uros
064/1101-959

P.S.
Moras da odigras samnom nesto na Amigi (sala :) )

byMaX je napisao(la):
JEEZIVO!!! Igra je toliko dobra, ali i dalje neoptimizovana... Oni koji imaju Live i Audigy moraju da instaliraju OpenAL, koji je i dobiven uz igru... Onda zvuk odlicno radi, a i igra u 1024*768 sve max...

I dalje ima da se doradjuje, ali je graficki nezajebiva... Doom 3 ce ipak biti bolji *barem izgledom*

MaX

Ma stavim ja taj patch, ali onda krenu anomalije, posto ja emuliram dolby na slusalicama da bi znao gde mi je protivnik u prostoru.
Pre patch-a je sve ok, doduse pucketa i secka zvuk, posle patch-a ne secka i ne pucketa, ali zato se protivnik cuje da dolazi iz zemlje ili sa neba FX

Bas im je dobar taj patch FX

Zar niko nije primetio:

Da pored extra dobre grafike, extremne zahtevnosti UT2003 fali atmosfera. Zvuk jeste dobar, ali melodije su neimpulsivne, mlake.Prvi UT je bio daleko igriviji. Slicno se desilo i sa nastavkom Rolcage (voznja): dok je prvi deo bio extra brz i igriv, drugi deo su zacinili vrlo nasminkanom grafikom a igrivost je otisla u pm. Veliki sam fan UNREAL serijala ali ovo je po meni promasaj. Vreme ce pokazati.

Samo ti kupi jezivo brzu masinu, i ima da ti bude igrivo... Veruj mi... :D :cool:

Atmosfera nije nista losija nego kod UT-a, mada mislim da ce Doom da razbija...

Stef je napisao(la):
A kako ovo, softverski ili je fora u slušalicama?

Softverski, a i slusalice su dosta dobre.

Neke mape seckaju uzasno, i to bez ikakvog razloga, dok neke razbijaju kako dobro rade...

laxduke je napisao(la):
Softverski, a i slusalice su dosta dobre.

Na koji način odnosno kojim softverom to omogućavaš i kakvog je kvaliteta tako emulirani dolby?

Stef je napisao(la):
Na koji način odnosno kojim softverom to omogućavaš i kakvog je kvaliteta tako emulirani dolby?

Taj trik ne bih odavao, a zvuk nije nista impresivan ali daje - \ | / -
Znaci vrlo bitno u FPS igrama, posto mozes da odredis poziciju protivnika vrlo lako.

laxduke je napisao(la):
Kod mene na [email protected] i GF3 Ti500 radi ok.
Texture su prelepe, ali ako bi iskljucio s3tc i stavio r_picmip 0, ne bi mi pomogao ni Quantum Obsidian :) i 2Gb RAM-a :)

Bice ovo jos prezvakano, ipak je ovo radna verzija.
Zvuk je nevidjen problem, sve sto ima EAX 1 ili 2 stuca i zvuk pri promeni nivoa malo pucketa, znaci da Sound Subsystem je dosta lose odradjen za sada, ali polako, ima jos tu da se kuca type;

kako si spustio konzolu?kako si ukucao r_picmip? kako si bilo shta ukucao ??? aj ne seri ....!!!!! i sta s3tc ???? i sta quantum obsidian ??? QUANTUM OBSIDIAN JE 3DFX VOODOO2 SLI !!!!!! zvuk je ok,a kakvu ti zvuchnu imash ...??? maeni na audigy-ju shljaka perfektno !!!!!!

Organic je napisao(la):
kako si spustio konzolu?kako si ukucao r_picmip? kako si bilo shta ukucao ??? aj ne seri ....!!!!! i sta s3tc ???? i sta quantum obsidian ??? QUANTUM OBSIDIAN JE 3DFX VOODOO2 SLI !!!!!! zvuk je ok,a kakvu ti zvuchnu imash ...??? maeni na audigy-ju shljaka perfektno !!!!!!

Konzolu ne spustas, nego editujes cfg.
Quantum3d Obsidian je graficka karta koja je IMALA na sebi 32 R100 GPU-a , sa 512Mb rama, jos davne 1998 godine.

www.quantum3d.com

Sluzila je Japanskom Brodogradilistu za realnu simulaciju uvozenja/izvozenja brodova iz luke.
Potrazi malo vise o tome, mnogo tu zanimljivih stvari ima...
Ako zelis detalje o UT komadnama, moras da ides na ut game freak forume.
Tu se nalazi vecina odgovora.
Ja imam Live 4.1, a i ne koristimo iste drajvere i ostale tvikove za zvuk, tako da ne mozemo da se poredimo sto se zvuka tice.
Inace poredjenja radi, kod drugara na Audigy kartici se desavaju razne anomalije.

MAD_MUzzY je napisao(la):
Igra je nenormalno neoptimizovana. Strasno!!! Uopste ne znam koji joj je. NON-STOP mi drlja po HDD-u.
Gde ukljucijem s3tc posto je garantovano u tome problem?

Ukljucen je automatski, nego proveri u BIOS-u koji ti stoje parametri za AGP Aperture Size.
Obicno ide 1/2 od sistemske memorije.
Mada mozes i ovako.
Da stavis Virtual memory na fixed, i to 2x System RAM, pa onda stavis AGP Aperture size na 1/1 System RAM.

laxduke je napisao(la):
Quantum3d Obsidian je graficka karta koja je IMALA na sebi 32 R100 GPU-a , sa 512Mb rama, jos davne 1998 godine.

Da,postoji i ta verzija,i ona sa 2 voodoo-a.Imao sam priliku da pozajmim od druga obsidiana(x24 je oznaka-2 voodoo2 sli),i u igrama tipa hl,ut,unreal,quake2 je bio brzi od msi gf2mx400.

laxduke je napisao(la):

Da,postoji i ta verzija,i ona sa 2 voodoo-a.Imao sam priliku da pozajmim od druga obsidiana(valjda je x24 oznaka-2 voodoo2 sli),i u igrama tipa hl,ut,unreal,quake2 je bio brzi od msi gf2mx400.

E ovako na P4/2.4/512 u 1024 x 768 ATI 8500 sve LETI i ZIMI ukljucena 32 bota SAVRSENSTVO ,nigde ne koci ne secka!!!

Ali zato na p3/866/512 2mx 800x 600 max 4 bota vec je na granici igrivosti koci se secka zastajkuje ali kad se sve pomeri na low onda radi lepo

Kada pokrene deo za lan nece da se inicijalizuje servor prijavljuje eror??
U cemu li je stos?

Rezime:NEMAM 450 E za bolju grafiku!!!!!!!cheers

Kakve bre vi to zmajeve od kompova imate Koja je min. hardverska zahtevnost da igra radi dobro?

Nazad
Vrh Dno