Šta je novo?

Kako izmeriti br. FPS u UNREAL 2 ???

Dark Angel

Čuven
Učlanjen(a)
19.01.2002
Poena
735
Moja oprema  
CPU & Cooler
XEON E5440 mod 775
Matična ploča
ASUS P5B
RAM
6 Gb
GPU
GIGABYTE 1050 TI
Storage
SSD Biostar 240Gb + HDD...
Zvuk
XONAR D 2
PSU
CORSAIR
Monitor
SAMSUNG 32" TV
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER x2
Ostale periferije
LOGITECH Z-5500
Laptop
ASUS VIVOBOOK OLED 1513, MACBOOK PRO 5.2 + 7.1 + ...
Tablet
ASUS TRANSFORMER
Pristup internetu
  1. Optički internet
Postoji li neki bench-test poput onog u Quake3 (Timedemo1) kojim bi se mogao izmeriti FPS u igri. Ako ima kako se pokrece i odakle?

Dark Angel je napisao(la):
Postoji li neki bench-test poput onog u Quake3 (Timedemo1) kojim bi se mogao izmeriti FPS u igri. Ako ima kako se pokrece i odakle?

Ja sam se isto pitao. Posto nisam na brzinu uspeo da dodjem do komande koja to radi iskoristio sam program koji mi je bio pri ruci. Nije velik, evo ti LINK (945KB) ali za potpunu funkcionalnost trebas skinuti i "patch" :d a njega mozes naci na ovoj Adresi (potrazi "Bench'emAll 2.5 beta by TSRh").

Ako saznam kako idu konzolne komande, javicu.

Vidi, vidi, cudo jedno :mrgreen: mozes da kucas istu komandu kao u UT2003 ... neverovatno - zar ne :d

Znaci mozes pozvati pomocu tilde "~" konzolu i otkucati "DEMOPLAY NazivFajla" a uobicajeno je (bar kod UT2003) da fajl ima ekstenziju .dem
Jedino sto ne nadjoh ni jedan takav u Unreal2 folderu ?
Sad se pitam kako se zove taj demo koji se pusta sa onim programom koji sam gore linkovao. "Iskopace tebe Bili, ja ti kazem" :mrgreen:

P.S.
Evo je: mapa se zove 'Acheron - Belly of the Beast' ... jos da shvatim kako se pokrece ...

maxer je napisao(la):
. "Iskopace tebe Bili, ja ti kazem" :mrgreen:

He..he..he... svaka chas's ! :beat: :beat:

Nazad
Vrh Dno