Šta je novo?

Kako izgleda vaš MOBILNI "desktop"?

• Začetnik teme [ZoNi]
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo upload ikona, u pitanju su Suave HD icone sa nekolicinom ikona koje sam napravio sam, uglavnom za nase aplikacije tipa Blic, B92, TV Vodic, Parking Manijak....

Ikone su rezolucije 120x120 piksela...

http://www.sendspace.com/file/xtssx5

E sada ko je na MIUI-u, zbudzio sam temu od par koji se meni najvise dopadaju.

Status bar od XDA clana vukandric (VA Asteria v4D dark theme), deo FineLine V1.2 teme (XDA user Shrapnel2) i Suave HD ikona.

Evo kako sve izgleda:

previewlockscreenbig1.jpg
previewlockscreenbig2.jpg

previewmmssmall0.jpg
previewstatusbar0.jpg

preview1.jpg
20111216165345.jpg

Download: http://www.sendspace.com/file/v014i9

Poslednja izmena:
Daj ovaj grad sa lockscreen-a, brutalan je!

Ti bas uzeo od vuka status bar, a meni se bas ne svidja zbog izgleda (signala, wifi), ne znam da gledam na njega :D

Moze mala pomoc, imam HD2 Android 2.3.7 MIUI, skinuo sam sa gore pomenutog linka Download: http://www.sendspace.com/file/v014i9
Kako sad da je ubacim u telefon, ovo mi je prvi android telefon pa nemam bas iskusta sa menjanjem tema, ikonica.....

Ako ti je sačuvao kao zip promeni ekstenziju u mtz, ubaci ga u miui/theme folder na kartici.

Sacuvan je kao zip, raspakovao sam ga raspakovao sam ga sad nadam se da je to to.Nigde nevidim da pise MTZ :(, nisam bas upucen.

Jel znaš šta znači da promeniš ekstenziju tog skinutog fajla iz zip u mtz? Znači fajl treba da se zove suave hd.mtz ne suave hd.zip

@Djilkosh_NS evo ga wall, a što se tiče status bara samo edituješ temu, staviš default status bar.
grad.jpg

Namerno sam ostavio zip, jer mi mtz pravi probleme kod ubacivanja ikonica.

Samo ceo zip kopirati u folder na SD kartici MIUI/Themes.

Ne mora da se prebacuje u mtz, radi bez problema i sa zip-om.

Beamed from Dark Side

Poslednja izmena:
@DJILKOSH_NN

Pogrešan wall, evo ga pravi :)

new-york12.jpg

Beamed from Dark Side

Stoske, ja jos gledam kakva je ovo slika, ovu imam dao mi covek pogresnu :) kad listam dalje i eto je prava :) i nije NN nego NS :p

Hvala za wall.

Stoske, ja jos gledam kakva je ovo slika, ovu imam dao mi covek pogresnu :) kad listam dalje i eto je prava :) i nije NN nego NS :p

Hvala za wall.

Kucam sa fona, plus SwiftKey X mi sam završava reči, pa otuda i NN umesto NS :)

Beamed from Dark Side

Evo i ja da se upisem...
qkZtA.png

Nista posebno, RibbonClock, Go Launcher EX, i posluzio se wall-om od par postova iznad :)

Poslednja izmena:
U sustini je miui sa dark redone temom,sa izmenjenim dockom,koji sam nasao na deviantu.Ikone su matte icons by kgill,font iz ics-a.Lockscreen je bazinga by kgill,wallpapere sam nasao ne znam gde pa editovao sam..Sat je mclock sa revamped skinom,beweather sa monochromatic skinom.Mogu da ostavim linkove za ono sto te zanima kad dodjem kuci,samo reci sta.

Jafazec , reci mi molim te kako menjas te ikone iz system tray a :) i koji je to launcher ?

Jel moze neko da mi napise kako menjate ikone na desktopu? Recimo imam Skajp pa ocu da stavim drugu ikonicu za njega itd... HTC desire HD! Fala :)

Mozes sa Desktop VisualizeR aplikacijom.

xperia3.png

u r alive :)

Koja je ovo zaraza... :d

uploadfromtaptalk1324748044673.png uploadfromtaptalk1324748063397.png uploadfromtaptalk1324748098761.png

Korisceno:
LunarUi CM theme
Beauriful widgets
Digital clock
WL tema (ne znam tacno kako se zove. :d )

zeko daj ikonicu za dialer :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno