Šta je novo?

Kako izgleda vaš MOBILNI "desktop"?

• Začetnik teme [ZoNi]
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
honeyn.png

@telep

Hvala ti puno. A jel znas samo kako se zove mozda taj lock screen posto sam trazi i po xda a i po onom cloud-u sto ima iz MIUI-a ali nisam uspeo da ga nadjem...:(

^Jel si to hteo da nam pokazes da si nabavio iPhone ili u cemu je fora ? :)
Pa bar iOS ima zilion nacina da se izmoduje, a ti postavis ovaj default screen... ne kapiram :)

Za moj ukus je sasvim dovoljno izmodovano, a ti mozes slobodno da ignorises moje postove ako ti se nesto ne svidja :wave:

^Jel si to hteo da nam pokazes da si nabavio iPhone ili u cemu je fora ? :)
Pa bar iOS ima zilion nacina da se izmoduje, a ti postavis ovaj default screen... ne kapiram :)
Mogao je staviti bar ovu pozadinu mislim da bi lepse izgledalo:)

dsimgdirectphp.jpg

Poslednja izmena:
eti6pj.jpg

Koji je to sat?

Ako mene pitas ,ovaj "veliki sat" je digital clock sa Sgs2...

sent from TT

^^^ za sat na sredini je zasluzan Bezke i njegov innovation v3 rom :)

sent from TT

device24.png

optimus7.png

zeko prelepo, koji ti je widget za to-do listu iznad docka?

a ovaj widget za quick settings, 3g radi samo na android 2.3....koji ja ne mogu da stavim jos :)

Malo sam modifikovao Bob Clock. Okacicu .apk samo jos nisam siguran da li je to dozvoljeno, projekat je Open Source koliko shvatam.

device26.png

Cekaj, to znaci da ako je free svako sme da modifikuje code i nazove je 'svojom'?

Pa smeš da je podeliš na forumu i nazoveš je mod. Imaš tako na marketu tubemate i tube x koje su identične aplikacije a jedna je kopija druge.

Cool.. okacio sam u Aplikacijama pa overite ako hocete.

Fino izgleda, probao i treba samo boje da uklopim sa pozadinom....

Btw. kojo je ovo widget za prognozu?

Minimalistic text. (sa istom ovom Helveticom)

Poslednja izmena:
Stavio si Helvetiku na android? :O
Malo zezam, jer si ti uvek pričao drugima da ne stavljaju apple ikonice na android. :p

Haha, ozbiljno? Nisam znao stvarno :)

owned :d

Dobro, font je jedno a Safari ikonica za Operu mini drugo :d Samo potvrdjuje da ljudi imaju smisla za dizajn, jedan od najlepsih fontova.. :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno