Šta je novo?

Kako izgleda vaš MOBILNI "desktop"?

• Začetnik teme [ZoNi]
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam da uradim ss, ali nema veze...

Illidane, DaPimp bravo ljudi svaka vam chast... veliki sam vam fan... :D

Jel vam problem da ponekad posle nekog ss-a napishete ispod app-ove koje ste iskoristili... :)

Btw. DaPimp kako te ne smara LauncherPro sa prichom ovo ima samo u Paid verziji... zbog toga sam presao na ADW i moram priznati da mi je bolji... :)

... Najlaksi nacin je da skinute custom slidere prebacis u folder sdcard/data/com.teslacoilsw.widgetlocker/themes i onda kada zelis da promenis slider prvo uklonis postojeci i dodas novi menu/add/custom slider. ...

Meni neće da promeni slajder. :( One četiri *.png sličice treba da stavim u themes folder, jel? Jel treba da bude rutovan telefon?

ja sam ubacio slike direktno i .apk fajl preko winrar_a i bacio ga u /system/app :)

mtnmm

i kako mi trenutno izgleda, nista specijalno, prijatno za oci, minimal as always :)

zezyw

Poslednja izmena:
Nope. Nemoj da otpakujes wltheme.zip .... nego ceo zip prebaci u taj folder. I mislim da ne mora da bude rootovan.

Aaa, u tom čuču grmi zec :) Hvala! Sad još samo ovo, kako da spustim slajder na dno ekrana a da se ne izbriše, pošto je dole kanta?

Uspeo sam :) Nešto se baguje ovaj moj WL, morao sam da stavim sat iznad kontiša i tek onda je hteo da spusti slajder preko kontiša a da ga ne obriše. Sat sam posle stavio skroz gore.
Hvala

Ko je "za", da ova tema postane sticky, tj. zakačena :)

Sticky +1.

Kako da uradim ss? :p
A da nema veze sa ona dva appa koji su sa marketa (koji mi ne rade) :D

Sent from my HTC Divljavatra

Skini Android SDK, u njemu imas ddms (ili tako nesto) tool preko koga mozes da hvatas screenove..

i pored SDK treba ti i Java JDK

Ima neko neki walktrough. Gde sta kako... :)

Sent from my HTC divljavatra.

Prvi put od kako sam kupio android phone (~5meseci) sam zadovoljan izgledom hs-a:D Mada bi mi odgovarao manji miui clock, negde izmedju 1x1 i ovog 2x2 :) Ali me i dalje iritira sto mi ShotMe ispere boje na ss-ovima :mad:

optimus3.png

Poslednja izmena:
@zeko: Nikad na slici ne bude kao uživo ;). Btw jel' ti radiš još nešto na tom faxu osim MPPa? :D

@DaPimp: A ti menjaš te ženske u skladu sa nickom :D. Sad kad pročitam tvoj nick baš je nekako u fazonu iRobot...DaPimp :eyebrows:.

Today...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1303257555721.jpg
    uploadfromtaptalk1303257555721.jpg
    200 KB · Pregleda: 75
@DuleC Posto privodim fax kraju, samo mpp :D A njega sam upisao u stock kalendar koji mi je za slikanje, dok za vecinu stvari koristim calengo :wave:

MPP kao modelovanje poslovnih procesa? :)

Menadzment pomocu projekata valjda ili upravljanje projektima...To je barem kod mene na ekonomiji znacilo mpp :)

A i modelovanje poslovnih procesa ne da zvuci glupo nego :D

Ni jedan ni drugi niste u pravu :) Zagonetno mpp je na pravima, a skracenica je za Medjunarodno privatno pravo :wave:

wixzd

^Lepo!
Evo na cemu ja trenutno radim... Samo me izlude analogni sat posto nikako ne mogu da ga centriram, a da mi bude odgovarajuce velicine, pa sad moram zbog simetrije datum da stavljam :)

optimus4.png

Poslednja izmena:
Zeka, illidan, DaPimp... ja nemam reci kolko mi se svidja to sve... :D

Samo kad bi ja imao tako jak telefon i ekran velik, mislim da ne bi izlazio iz kuce kolko bi cackao non stop... :D

Zeko ne bi ja tu nista dirao... Polica je EPIC! :d

device9.png

Samo kad bi ja imao tako jak telefon i ekran velik, mislim da ne bi izlazio iz kuce kolko bi cackao non stop... :D

Nemoj ni da se salis sa tim - preksinoc sam vilenio do 3h namestajuci policu iz uz policu :D :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno