Šta je novo?

Kako izgleda vaš MOBILNI "desktop"?

• Začetnik teme [ZoNi]
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno, izvoli :)

Prilozi

• Planets.jpg
    Planets.jpg
    167.3 KB · Pregleda: 102
Illidane, koji je to widget za sat? Vidjam ga po netu, ali nikako da saznam ime. Ja koristim Fancy Widget. Takodje, koji Launcher sa kojom temom koristis?

Edit: To je tema za Fancy Widget? Gde da je skinem?

Poslednja izmena:
Ja sam skinuo jednu temu za Galaxy i instalirao je ali ne znam gde se pokrece?

launcher je LauncherPro Plus

2i1189j.png
2hxm7aw.png
2n8o85i.png

ovako je kod mene trenutno... jednostavno i stedljivo(crno :D)

Poslednja izmena:
Trenutno kod mene je ovako...

20a2sec.jpg

Poslednja izmena:
Hvala :wave:

Pojavio se novi (bar za mene :D ) cool widget. Od kreatora cuvenog SiMi clock-a, sad i SiMi Folder :) Preporuka ...
qDvry.png
cw5E9.png

Odličan je simi folder samo još kada bi imao grid prikaz a ne ovaj skrol.

Volim zeleno crnu kombinaciju pa to ti je :)

Prilozi

• 540.png
    540.png
    78 KB · Pregleda: 97
@DaPimp Jako zanimljive ikone. Jel moze link do njih? :)

Hvala. Zanimljiv sajt. :)

Postoji li nacin da se 'zvanicno' promeni HTC sense 'tema', ne bih da stavljam custom romove, znaci jos neka varijanta izgleda Sensa za Android..

Poslednja izmena:
DaPimp, taj dock ti izgleda kao sa kineske kopije iPhonea :d Stavi neke ljudske ikone :)

edit: sad tek vidim, svaki drugi post je tvoj sa drugachijim "desktopom", koja je fora, jel to kacish desktope svih prijatelja ili ih svaki dan menjash posto idesh na takmichenje pa si sad na pripremama :d:d

@telep, vrh su ti ove ikone u Fast Dial docku :) Ako treba da pogadjam, prva je za shnajderku, druga za neku turisticku agenciju (cesto putujesh u Egipat?), a treca za prodavca droge :d:d

Poslednja izmena:
DaPimp, taj dock ti izgleda kao sa kineske kopije iPhonea :d Stavi neke ljudske ikone :)

edit: sad tek vidim, svaki drugi post je tvoj sa drugachijim "desktopom", koja je fora, jel to kacish desktope svih prijatelja ili ih svaki dan menjash posto idesh na takmichenje pa si sad na pripremama :d:d

lol :D

@driver

Jeste sve si pogodio, *** ja sam još mlad pa vidim dobro :d

edit: sad tek vidim, svaki drugi post je tvoj sa drugachijim "desktopom", koja je fora, jel to kacish desktope svih prijatelja ili ih svaki dan menjash posto idesh na takmichenje pa si sad na pripremama :d

Pa i jeste kineski iPhone, njega koristim dok sam na pripremama sa drugarima cije desktopove kacim u svaki drugi post, jer se spremam za takmicenje.

Sent from my Kineski iPhone.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno