Šta je novo?

Kako izgleda vaš MOBILNI "desktop"?

• Začetnik teme [ZoNi]
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne, menjao sam temu preko sis editora, poslacu ti je ako zelis za neki dan kada dodjem kuci :wave:
Opušteno, upravo sam dobio sve informacije koje mi trebaju. Hvala još jednom.

mxztg

2 kutija, ilidan
Koji vam je to gadget za bateriju (krug sa brojevima)?

Danke. ;)

Simi Clock koliko ja znam...

Weather widget bi trebalo da je beautiful widget, a za sat je Simi Clock.

Simi Clock ima u sebi (ovaj) weather widget, samo treba skrolovati na dolje da se provali prikazivanje vremena. I meni je trebalo vremena da provalim...

nije to weather od simi clocka (on drugacije izgleda). weather je Beautiful widget sa skinom Tick

Sorry...

Sram te bilo Castoru :)

Šta da radim. Na Androidu sam tek par dana. Imam još dosta da učim... Evo sramim se... :p

Pitaj :) imas SGS?

Jock. Na Lelenoru sam, a nije mi se mijenjao broj i uzimala (i dodatna) druga pretplata, a nisam imao keša da dam odmah za SGS, pa sam potpisao aneks ugovora, prešao na Prenesi+ od 1GB i uzeo HTC Desire HD.

Iritiraju me neke stvari, ali obzirom da sam još veoma svjež u ovim vodama - polako. Kad zapnem javiću se.

Evo i mene sa prvim pokusajima sredjivanja androida. I jedno pitanje, da li mogu preko neke aplikacije da menjam boju status bara? E, da, koju aplikaciju koristite za ss? Ja sam skinuo ShootMe, ali mi nesto ubledi boje na ss..

Poslednja izmena:
Nije ti ubledeo boje vec to tako izgleda :) pre ce biti da te ekran laze.

Statusbar se malo teze menja, neophodno je menjati Framework da bi dobio drugaciji izgled.

Ajde kutija kad već znaš, može li se nekako dobiti onaj status bar što ima Xperia 10? Ovaj mi nekako previše upada u oči. Jeste da sam ga sakrio sa Laucher Pro-om, ali bi ga rado ostavio gore i smanjio...

snap20101213_132152.png

Blagi update....

@kUdtiHaEX

ovo izgleda odlicno, moze li neki opis koji su vidzeti? tema?

@kutija ... malo su ti ikone ... mutne. Verovatno na telefonu izgledaju extra, a ovde na SS-u izgledaju problematicno :)

@kUdtiHaEX

ovo izgleda odlicno, moze li neki opis koji su vidzeti? tema?

Tema - Gingerbread (samo framework za statusbar i menije)
Ikonice su stavljene preko Desktop Visualizer-a.
Donji widget - Clarus Battery
Gordnji Widget - ExtDate Widget

@kutija ... malo su ti ikone ... mutne. Verovatno na telefonu izgledaju extra, a ovde na SS-u izgledaju problematicno :)

U pravu si deluje jako mutno. Na telefonu pak je sve ok, razlog je resize Desktop Visualizer widgeta sa 2x2 na 1x1 pa nije bas sve tako smooth :) Doduse i same ikonice nisu visoke rezolucije pa je i to delom problem.

telep nije bas kao typophone

shiny boxes, a stavis ih u neki folder na sd card (recimo pictures) i onda ih tamo trazis kada menjas ikonicu u samom LP (trazis u Gallery)

@illidan Hvala puno! Sad sam snimio i malo se igrao sa LP i odusevio me je brojem opcija u odnosu na stock launcher! Jel bi mogao jos da mi kazes koji je bkg za dock na gornjem shotu? :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno