Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ali mora da moze!!! Da li negde u telefonu postoji folder sa shortcut-ima ili mozda postoji neki program koji to moze da uradi! Nije to jedina ikonica koja mi ide na zivce!!!
Naravno da moze, za to ti treba neki fajl menadzer. Treba da odes na sistemski disk i da nadjes folder u kojem su aplikacije i prosto da ga obrises... (tako sam se ja resio TIM ikonica & servisa na Nokia 3660).
P.S. Koliko sam citoa na stranim forumima, potreban je neki file manager koji je Signed (ima sertifikat koji se trazi pri instalaciji) da bi mogao da pristupis sistemskim fajlovima (nisam siguran da li se to odnosi i na Apps dir).
Hvala... i to je nesto...
A da li ko zna koji je to tacno folder i da li ce brisanje tih fajlova ostetiti sistem...
I da... koji manager da koristim...
Cekaj malo,SIM services imam na N70 SAMO kad ubacim 063 karticu,znaci da to izgleda nije deo softvera,nego samo SIM kartica pravi to cudo,ne znam kako ali ako je tako onda nikakve vajde nema od brisanja sistemskih fajlova!!
Pozdrav ,)
Sve je to lepo, ali da li mi iko moze raci sta konkretno treba da radim i gde se nalaze ti shortcuti i naravno... pomocu kog file manager-a ja to mogu da uradim.
Nista konkretno i ne mozes da uradis ako hoces da ocistis gorepomenuti SIM services,samo mozes da ga spakujes u neki folder i taj folder zavrljacis na kraj menija!
Ako bi nesto drugo da sredis,mozes eventualno da probas da ih uklonis iz sistemskih foldera,a mislim da je FExplorer (pogotovo 1.16 beta koja barata zasticenim fajlovima) dobar alat za to!
Pozdrav ,)