Šta je novo?

Kako izbaciti iz forme record

Resio sam problem tako sto sam stavio Scroll bars na neither, ugasio record i navigation button.

pozdrav

Pa zar ti je za to trebalo citavih 12 sati?

dbaja je napisao(la):
Pa zar ti je za to trebalo citavih 12 sati?
A koji je uopšte smisao tog tvog komentara? Ako si znao, što nisi odgovorio čoveku i uštedeo mu tih 12 sati?

Smiley ( 😉 ) koji sam hteo da stavim na kraj komentara nekako je izostavljen (verovatno sam prebrzo kliknuo na submit), a na zalost pitanje sam video tek sada, kad je covek vec i odgovor postavio. A sta si mu ti, advokat 😛

Serbianboss je napisao(la):
Resio sam problem tako sto sam stavio Scroll bars na neither, ugasio record i navigation button.

pozdrav

Ako program pravis za neke pocetnike, dobra ideja je i da iskljucis Accessov meni, kako neki Milojko ne bi kliktao tamo gde ne treba. Mozes i napraviti svoj meni koji ce pokretati forme i izvestaje, pa njega postaviti umesto Accessovog.

Ne, nisam mu advokat. Čovek je bio uviđajan i fer da nađeno rešenje podeli sa ostalima, što nije baš čest slučaj. Možda će još nekome ovo zatrebati, pa...
Nisam video smajli u tvom postu pa sam pomislio da ti je komentar bio čisto ciničan.

Ma jok, samo me malko zeza mis (baterije su mu na izmaku).

Opusteno ljudi, nije mi trebalo 12 sati, nego kad sam se setio nisam stavio odmah odgovor, neko tek kasnije 😉

pozdrav

Ma ok. Sve je u redu. Možda sam i ja malo ishitreno reagovao. :S:
Razumeli smo se na kraju. 😉

Poz obojici. 🙂

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno