Šta je novo?

Kako iz Win-a menjati OS?

• Začetnik teme Začetnik teme dok
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dok

Čuven
Učlanjen(a)
29.11.2005
Poena
619
Imam instaliran XP SP3 i Win 7 na drugoj particiji .Da li postoji program da recimo iz Windowsa promenim OS a da ne restartujem racunar?

Mozda ovako nesto?

seamless integration
http://img34.imageshack.us/f/screenshotblurred.png/

Donji taskbar je ochigledno Win7. Gornji taskbar je Gnome. Prozor koji je otvoren je linuxov QT Designer. Dockbar-ovi (gore i levo) rade u windows-u zajedno sa widgetovima sa desne.

Inache u pitanju je Arch Linux distro, a VirtualBox namesten da podigne Arch Linux sa fizichkog hard diska (particije) tj. VM ne koristi virtuelni hard disk. Dakle moze restartuje komp i direktno udje u Arch Linux preko dual boot-a.

Mozda ovako nesto?

seamless integration
http://img34.imageshack.us/f/screenshotblurred.png/

Donji taskbar je ochigledno Win7. Gornji taskbar je Gnome. Prozor koji je otvoren je linuxov QT Designer. Dockbar-ovi (gore i levo) rade u windows-u zajedno sa widgetovima sa desne.

Inache u pitanju je Arch Linux distro, a VirtualBox namesten da podigne Arch Linux sa fizichkog hard diska (particije) tj. VM ne koristi virtuelni hard disk. Dakle moze restartuje komp i direktno udje u Arch Linux preko dual boot-a.

Covek je pitao za vec instalirane XP i Win7. Koliko ja znam, za tako nesto nema nacina bez restarta.

Covek je pitao za vec instalirane XP i Win7. Koliko ja znam, za tako nesto nema nacina bez restarta.

Naravno da je moguće. Mašina ne mora biti virtuelni HDD, već se mogu pokretati Image fajlovi kao i particije, kao što je nnnn rekao.

Imam instaliran XP SP3 i Win 7 na drugoj particiji .Da li postoji program da recimo iz Windowsa promenim OS a da ne restartujem racunar?

Ne znam samo zašto i dalje koristiš XP, kad u W7 postoji XP mode.
Jedino što mi pada na pamet je da te mrzi da instaliraš software?

^^
Koristi XP mozda zato sto nema dovoljno RAM-a za XP mod u win 7 ili zato sto je XP jednostavno dobar OS ili ima originalni OS koji nece da menja?

Nazad
Vrh Dno