Midgard
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.08.2002
- Poena
- 649
Imam jedan trenutno ne resiv problem, radim za jednu domacu firmu sajt i oni pored svega ostalog sto ide uz sajt traze od mene da ubacim CMS da bi oni mogli sami da pisu vesti... Znam da radim php/mysql, cak sam u proslim projektima pravio nesto slicno CMS ( mali sistem za pisanje vesti gde se korisnici koji pisu vesti loguju na posebnoj stranici i onda tu mogu da pisu vest koja se sastoji od naslova, kratke vesti, duge vesti i dodavanja slika i to sve radi ok). Ja sam preko tog mog sistema vadio podatke iz baze i ispisivao/pokazivao na stranicama na kojima su bili predvidjeni.
Da ne smaram, moj problem je u tome sto ne znam kako da iskoristim CMS za pisanje vesti i da te vesti ubacim na odredjenoj strani tamo gde ja hocu. Npr. na prvoj strani hocu da mi budu vesti u koje bi spadao naslov, kratak opis (20-30 karaktera) i recimo dugme/link ka strani gde pise opsirnije ta vest sa slikama itd.
Svaka pomoc je pozeljna.
Hvala.
Da ne smaram, moj problem je u tome sto ne znam kako da iskoristim CMS za pisanje vesti i da te vesti ubacim na odredjenoj strani tamo gde ja hocu. Npr. na prvoj strani hocu da mi budu vesti u koje bi spadao naslov, kratak opis (20-30 karaktera) i recimo dugme/link ka strani gde pise opsirnije ta vest sa slikama itd.
Svaka pomoc je pozeljna.
Hvala.