naime imam mesec dnaa philipsov monitor i već je nataložio nekoliko fleka od par korisnika ovog pc-ja...kako ga očistiti, da li najobičnijom tešnošću za stakla i magičnom krpom ili.... ovo pretpostavljam dok je monitor isključen pod obavezno?
Verovatno da ima istine,ali evo iz iskustva pricam,pa bar 100 racunara, sto monitora sto laptopova sam do sad cistio na ovaj nacin i sve je proslo O.K. Kod mene u kuci isto,sve od tehnike se cisti na gorepomenuti nacin,nikad problem,e sad davne 2004-05 ne secam se tacno,probao sam da mob ocistim i bio mi pri ruci aceton,urnisao sam svu plastiku,izgoreo je bukvalno...
Daj nam napisi sastav te tekucine i cenu seta
Da ne otvaram novu temu treba mi preporuka za neko sredstvo za ciscenje ekrana na tv-u.Emix je naveo ovaj Acme Pro set pa me interesuje ima li jos nesto dobro za ciscenje tv-a?Nema sta nisam probao ali NEMA!
Vlazne plus suve maramice, microfiber krpica sa toplom vodom, original Philips gel sa krpicom... krsevi, samo zamazu TV.
Najbolje mi se pokazao Acme Pro set za ciscenje, trenutno to koristim i svaka im cast:
![]()
Imalo ga je u Tempu Viline Vode, skoro sam ga video.Do sada sam za ekrane (CRT tv, mobilni, laptop...) koristio Pronto koji je za elektroniku i protiv prašine/elektriciteta i odlično je radio. Čak se i prašina stvarno teže hvatala. Nego ga više nigde ne nalazim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari