@space1
zelja da se nauci, vec sam spremio 10-20e za "popravku", cak sam i odustao u toku dana ali sam se posle vratio, nisam imao toliko vremena jer sam juce morao da palim za bg, tako da sam bas u frci bio i nervirao sam se sto sam sjebao fon pre puta... nego sam se iznervirao a i odlucio da ga provalim pa sam cackao dok nisam uspeo. nije to nista tesko, nego kada ti je frka a i posteno sam se iscimao da ga nisam sjebao posto to nikada nisam radio, oci me nisu slusale i citao sam sve preko reda, svaki moguci tutorial i uputstva i nista mi nije bilo jasno, onda odustao na sat vremena i iscoolirao i posle sve lagano odradio kao covek.
ne, to je bruteforcing (nema toliko veze sto je bruteforce, nego moze da potraje i preko 16h :/), imas sada milion patcheva pomocu kojih npr svi direktorijumi i adrese sa File Sistema se prebacuju na memory card tako da pomocu odredjenih browsera mozes ulaziti i snimati flash teme a da nista ne s****s, ne bruteforce-ujes ili tako to. a za taj tvoj kraj, treba da ubacis i izbacis bateriju na kratko i tako to

. postovacu ili svoja uputstva (koja su naravno prepisana) ili samo linkove sa uputstvima kasnije...
a da, bolje ti je preko far manager-a, xs++, break-loadera, main fajla tvog fona koji odgovara FS fajlu i naravno flash teme, aj napisacu uputstvo kasnije, sada sam nesto busy i za flashovanje, promenu firmware-a, patchovanje i ostalih gluposti... mada ja znam patchovanje iz setool lite-a, cuo sam da unistava telefon postepeno tako da ne treba preterivatil ali postoje neki bolesni modovi, tipa da ti blinka dugme za slikanje ako imas propustene pozive, da menjas pesme na handsfree-u, da ti radio radi bez handsfree-a, da skines zabranu za neke java fajlove, i milion ostalih gluposti i korisnih stvarcica...