Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
te skripte sluze za UVOZ preko avi syntha, a ne izvoz... da bi naucio da ih koristis, nadjes uputstvo za avisynth... mada ti u ovom slucaju ne pomazu... i virtualdub NIJE predvidjen bas za to...
jedino resenje koje mi pada na pamet je da nadjes ympeg, ako se dobro secam, to bi trebao da je mpeg2 video for windows kompatibilni kodek... e sad, ako se dobro secam NIJE free, a i nesto brljavi... moguce da ces morati kasnije externo da spajas sliku+zvuk... procunjaj po doom9.org
Dopuna:
Ako naucis da koristis avisynth, sto ti toplo preporucujem, ako mislis nesto ozbiljnije sa videom da radis, probaj enkoder quenc on radi avs->mpeg2
Hvala.Znam da koristim avisynth(bar mislim),preko njega uvozim vise avi fajlova u TMPGENC,ali imam problem kad naidje ispusten frame,recimo posle par sati encodovanja,tad avisynth prijavi da nemoze da "ucita" frame ili slicno,pa moram da prekinem.Treba mi program koji moze da uveze vise avi-a i da ih exportuje u komadu u mpeg2 za DVD.
Usput,provalio sam novi TMPGEnc 3.0 XPress,super je ali kad ubacim vise AVI-a io kad treba da ih exportujem,prijavi mi neku gresku!Da li ti je poznat program?
Deki imam TMPEGEncoder 3 i nemam problema sa njim. Ne znam da li znas za caku koja vazi i za MPEG2 fajlove za DVD. Svaki od DivX fajlova moraju imati isti bit rate i frame rate. Lako je znaci ucitati fajl ali pri konverziji nece sa razlicitim AVI fajlovima.
I ne rece koju ti gresku prijavljuje da bih ti korektno odgovorio! Srkson ako zelis taj program zovni me na PM.
Evo koju gresku mi izbaci u prozorcicu: "unknoun number of character string",to se desi kad hocu da izvezem vise delova u jednu celinu!?Na primer,uvezem 6-7 delova po 1.8Gb i hocu da encodujem u Mpeg2 za DVD!
ja imam neki tmpgenc source creator i pokusao sam da konvertujem divx 2 dvd i on ga konvertuje ali bez zvuka. Zasto ? A i produzio mi je film za 10min bez ikakvog razloga