Šta je novo?

Kako editovati pdf?

Učlanjen(a)
06.08.2005
Poena
319
Imam nekoliko pdf fajlova sa skeniranim knjigama od po nekoliko stotina strana medjutim hteo bih da izvucem po nekoliko iz svake koje su mi potrebne ali nisam siguran kako,nigde nema opcije brisanja ostalih strana iz pdf dokumenta pa da mi ostane samo ono sto treba?

Tebi treba Junko, programče koje od jednog PDF fajla pravili onoliko PDF fajlova koliko ima strana, i obratno od nekoliko PDF-a, jedan

moguce je i u photoshopu mada je potrebno previse koraka bez razloga.

moj favorit za obradu pdf-ova je Nitro PDF Pro

Phoxit Phantom....izuzetan i jednostavan pdf editor...koristim ga umesto Acrobat-a...izdvajas stranice koje ti trebaju, a koje kasnije (ako hoces) mozes da grupises u jedan pdf fajl....mozes i text da editujes🙂

Poslednja izmena:
OpenOffice.org + PDF Import Extension (free).

I plus nema veze sa onim što je čovek tražio, jer je ABBYY FineReader namenjen za druge stvari

Drugari, da ne pravim novu temu, sve ponovo..Imam problem...Dobio sam zadatak da napravim obrazac u Wordu i kasnije ga prebacim u pdf da bi se to moglo ispunjavati i editovati ( u pitanju je obrazac za izvestaje fudbalskih sudija ) i sve sam ja to napravio u Wordu, .doc extenzija

Uploaded with ImageShack.us, i kada sam prebacio u .pdf ne mogu da pisem detalje sa utakmica na polja gde je to odredjeno ( vise na slikama ) Sta treba da uradim da bi mogao preko Adobe-a ili Foxit-a da ispunjavam svoj izvestaj?

I plus nema veze sa onim što je čovek tražio, jer je ABBYY FineReader namenjen za druge stvari

Ako je pdf napravljen od skenirane dvostrane knjige on prvo razdvaja strane na po jednu a onda ih pretvara u slike a sve to pre obrade i prepoznavanja karaktera. Ono sto je covek trazio Abby radi najelegantnije, ucitas fajl i pustis Abby par sekundi da napravi slike, onda se iz padajuceg menije results izabere save images i dobijes svaku stranu snimljenu kao jpeg, tiff, png ili sta god ti treba i ne radi se OCR uopste.

Nazad
Vrh Dno