Šta je novo?

Kako editovati algoritam u Word-u

tootooban

Čuven
Učlanjen(a)
21.02.2004
Poena
630
Imam nacrtan algoritam u Wordu koji hocu da izmenim, medjutim on to ne dozvoljava.
Predpostavljam da je potrebno da se nesto instalira kao za jednacine.

Valjda nije mnogo komplikovano, jer u suprotnom ti algoritni "nisu bitni" i bice izostavljeni.
Savet?

To ti je insertovano kao objekat i verovatno je uradjen u VISIOu, pa instaliraj njega ili saznaj od nekoga uz pomoc kog programa je radjen algoritam.

FNM je napisao(la):
To ti je insertovano kao objekat i verovatno je uradjen u VISIOu, pa instaliraj njega ili saznaj od nekoga uz pomoc kog programa je radjen algoritam.

Tesko da saznam ali videcu sta mogu.

mozda da okacis ovde kao atach neku stranicu tog dokumenta pa ce vec neko znati u kom je programu uradjen.

Sradjeno

DS9 je napisao(la):
mozda da okacis ovde kao atach neku stranicu tog dokumenta pa ce vec neko znati u kom je programu uradjen.
Hvala, ali nema potrede.Zavrsio sam drugu diplomski tako sto sam nacrtao to sto je bilo neophodn😵stalo obrisao.

Posto si zaobisao problem, mozda ce ovo da ti pomogne neki drugi put.
Kad kliknes na objekat, u status baru u donjem levom uglu pise koja koje vrsta objekta, odnosno koji program je potreban za otvaranje. Ako je kojim slucajem slika pastovana kao metafile ili nemas program u kome je crtana, onda imas komandu u wordu - Dissasemble picture. To ce da razbije objekat na sastavne delove. Mada ne radi bas sjajno, moze da pomogne. Naravno, sve ovo vazi ako je slika vektorska.

gadafi je napisao(la):
Kad kliknes na objekat, u status baru u donjem levom uglu pise koja koje vrsta objekta, odnosno koji program je potreban za otvaranje. Ako je kojim slucajem slika pastovana kao metafile ili nemas program u kome je crtana, onda imas komandu u wordu - Dissasemble picture.
Bez obzira sto sam problem "resio" bilo bi lepo da znam za sledeci put.
Kada je odjekat selektovan u status baru pise "Double-click to edit Unknown".
Dvoklik sam i ranije pokusavao i pojavi se ova poruka:

Prilozi

• Untitled-1.gif
    Untitled-1.gif
    2.4 KB · Pregleda: 51
tootooban je napisao(la):
Bez obzira sto sam problem "resio" bilo bi lepo da znam za sledeci put.
Kada je odjekat selektovan u status baru pise "Double-click to edit Unknown".
Dvoklik sam i ranije pokusavao i pojavi se ova poruka:

U tom slucaju probaj Disassemble picture.

gadafi je napisao(la):
U tom slucaju probaj Disassemble picture.
Gde da nadjem tu komandu.U wordu 2003 nisam nasao nista slicno, jedino convert. Probao sam i sa F1 nista sto pocinj sa Dis(s)assem..

tootooban je napisao(la):
Gde da nadjem tu komandu.U wordu 2003 nisam nasao nista slicno, jedino convert. Probao sam i sa F1 nista sto pocinj sa Dis(s)assem..

Idi na Tools->Customize, a onda u okviru Commands->Drawing nadjes to dugme i izbacis ga na toolbar.

gadafi je napisao(la):
Idi na Tools->Customize, a onda u okviru Commands->Drawing nadjes to dugme i izbacis ga na toolbar.
Hvala, naso, ali izbacuje mi istu poruku.

Nazad
Vrh Dno