Šta je novo?

Kako doci do windows XP bez SP-ova

• Začetnik teme Začetnik teme astan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

astan

Slavan
Učlanjen(a)
04.04.2006
Poena
349
Da li neko ima ideju ili zna gde i kako bih mogao doci do instalacije wina XP ali bez Service packs?

osim ako ne pravish neki test za neki chasopis, ili radish u ispitivanju operativnih sistema kroz istoriju - zaista ne znam shta ce ti ?

@Igoritza
Ako ti kazem moracu da te ubijem 🙂

Imas dve opcije:
- Imas MSDN pristup i skines lepo XP bez SP-a 😉
- Nadjes nekoga ko ima XP bez SP-a ili ima pristup MSDN-u pa ti skine XP bez SP-a 😉

najbolji hit bi ti bio - neki nerd koji ima ne zna ni on sam kolko diskova, i izmedju ostlog, dok su svi bili na windows 98, on se qrchio sa XP-om, i eto, prekopa malo po gajbi, i naci ce cede

najbolji hit bi ti bio - neki nerd koji ima ne zna ni on sam kolko diskova, i izmedju ostlog, dok su svi bili na windows 98, on se qrchio sa XP-om, i eto, prekopa malo po gajbi, i naci ce cede
Zaboravio si između 98 i XP da je bio i Milenium, 2000...
Nisam "nerd koji se qrcio", ali eto imam sve te instalacione CD sačuvane... ponešto, ponekad i zatreba (prvi XP najređe).

PS
Valda sam dovoljno mator, pošto sve to imam (počev od originalnih disketa 5,25" za instalaciju MS DOS® 5.0... one za verziju 3.30 nisu original)
Nisu svi baš bili maloletni kada je izašao Windows 95!
🙂

Astane ako nisi nasao mogu ti ja dati i onako ne znam sta cu sa njim 🙂
Baci PM, pa cu ti vec preko animaN-a to poslati :wave:

Imam i ja i ne treba mi. (Nadam se da CD radi, pošto je prilično star, mada je u besprekornom stanju).

Poslednja izmena:
Hvala puno na ponudjenoj pomoci, snasao sam se 🙂

Nazad
Vrh Dno