Šta je novo?

Kako doci do HI END slusalica?

Ti si u Srbiji jel...
Znas nekog ko putuje ili saobraca Nemacka-Srbija?
Ja ti mogu uzeti,nije frka,isporuka je do 3 dana,cena je ta sto je navedena jer ne naplacuju dostavu,ostaje ti samo kako da stignu do tebe u Srbiju...
tj relacija Frankfurt - gde si ti...

Poslednja izmena:
Da li je neko probao JVC HA-SZ2000 sluske?

f31c7cc6506a648742b9f91aa0bf6c22_8461.jpg

Da li je neko imao prilike da proba ove sluske? http://aiaiai.dk/

Veoma zanimljiv koncept. Sebi sam u konfiguratoru sastavio odlicne basshead sluske za nekih 200€ ali moram jos malo procackati da vidim isplati li se dati novac na ovo...

Volim dobar bas, ali nisam fan basshead sluški...imam Sony MDR XB-700 ali ih ne koristim jer sam otkrio da mi mnogo više leži balansirani (mahom)zvuk Presonusa HD7 i i utegnutiji bas....

Nema vise Philips SHP9500 ispod 100e nigde :(

A da neko promeni naziv teme? Ovo o cemu se prica nema veze sa high-end slusalicama ;).

Nekome su sluske od 100$ "nebo" jer za "svemir" od 200-300e nema pa "leba da ne jede"...
Kakvo materijalno stanje takav nam i he...

Pa da tako se i ja zeznuo uzeo Presonus HD7 i porucio Takstar HI2050 mesto da sam uzeo Sennheiser HD600/650.

P307 koliko kostaju Sennheiser HD600/650 slusalice tamo gde si ti kupio Q701?

Zeznuo?Svaka ti cast ako si mislio da ce Presonus ili Takstar od pedesetak evra da rade bolje Senhajzera od 350 evra.[emoji1] [emoji1] [emoji1]

Pa da tako se i ja zeznuo uzeo Presonus HD7 i porucio Takstar HI2050 mesto da sam uzeo Sennheiser HD600/650.
P307 koliko kostaju Sennheiser HD600/650 slusalice tamo gde si ti kupio Q701?

http://www.thomann.de/gb/search_dir.html?bf=&sw=Sennheiser+HD650

Potpuno nove su 315e, a iz "B zaliha" su 291e. B stock su one sluske koje su vracene u radnju u okviru mesec dana, koristene ili nekoristene, obicno sa vidljivim tragovima otvaranja ali bez tragova koristenja, kao nove iako nisu bas-bas nove. Ovi ne prodaju sluske koje imaju ostecenje i vidljive tragove koristenja. Racunaj na znacajnu cenu dostave i sve dazbine.

Poslednja izmena:
originalne 598 slusalice su lepse.

Kod:
Items: 	EUR 83,19
Postage & Packing: 	EUR 32,46
Import Fees Deposit 	EUR 43,95

Order Total: 	EUR 159,60

izadje 50 evra jeftinije nego originalne 598 kod nas.

Poslednja izmena:
Import fees deposit? Sta je sa tim? Vracaju li to posle?

Cek, cek, jel su ovo nove sluske, na snizenju ili polovne? Posto ne razumem bas nemacki :D

I da li moze da se uzme bez/braon varijanta ili samo crne? Lepse su ove bez/braon.

Prefarbane, nove, iste kao bez/braon, s tim što druge koštaju 170e.

Hmm evo sad nesto klikcem po amazinu, svaki put mi pise da ne salju u Srbiju...

Nikad nisam narucivao preko nekog sajta, pa ne znam da li gresim negde? I koliko sam skontao, ispadne sve zajedno 160eur, al ne vidim gde je tu porez na carinu?

originalne 598 slusalice su lepse.

Kod:
Items: 	EUR 83,19
Postage & Packing: 	EUR 32,46
Import Fees Deposit 	EUR 43,95

Order Total: 	EUR 159,60

izadje 50 evra jeftinije nego originalne 598 kod nas.

na amazonu sad stoji da ne mogu isporuciti slusalice u Srbiju...jutros kad sam porobao moglo je, otuda i te cene.

Sa .com šalju, samo je pitanje koliko bi onda koštale.

Sa .com kontam da mi se isto vata kupio odatle ili kod nas.

To ovi nasi urgirali da ne uzmu svi preko neta, pa posle oni nemaju kome da pordaju po 100eur vecoj ceni. :D

Ako neko razmislja da uzme X2, trenutno su na snizenju -https://www.coolshop.nl/product/philips-fidelio-headphones-x200/AD47TZ.

Zna li neko gdje se na ovim prostorima moze kupiti neki dobar stalak za slusalice? Nesto tipa ovoga :

f2194ef28131a2f316b1a6afa067f0b5.png

Najbolji stalak za sluske je kuciste racunara.

Sta odlicna ponuda? Mozda je bila ali je sad cijena 275€ - znaci ona koja je uvijek i bila manje vise...

Nazad
Vrh Dno