Šta je novo?

Kako doci do HI END slusalica?

Sejo Kalac je pravi hi-fi :d

pardon, HIGH-END :d

Poslednja izmena:
ne , ne ... samo neđo kostić je high end !;)

N.E.N.A.D.J.E.B.I.V.I. Nedjo! :D
18027027_Nedeljko_Kostic_Nedjo_-_1983_Prednja.jpg

Ali to i dalje ne mijenja cinjenicu da lepi zivi u zabludi o high end slusalicama :D

Zar AKG ove bolje-skuplje-uber sluske ne pravi u austriji a ovu boraniju u cajni ?

Nisam ulazio na forum neko vreme i vidim da se ovde neki prave mnogo pametni konretno kokan,p,Ja sam licno stavio HIGH END jer ja zivim u srbiji a ti si verovatno kralj od monaka pa onda ne gledamo isto trziste,elem nemoj umisljati nekog audio hifi strucnjaka jer to sto pises nema veze sa zivotom,DA u srbiji bednoj jeste astronomski dati 300e za slusalice i to nije nas problem nego problem drzave,ne moze neko ko posteno zivi ima platu od 300e i ima porodicu da kupuje slusalice od 300e+, ljudi gledaju kako ce da plate racune,jedu izadju iz dugova, povezu kraj sa krajem a ti doso da solis pamet ovde sa unikatnim jednim jednimim orfeus slusalicama iz 85te od 30 000e.

Ako tolko ne mozes da shvatis zasto sam stavio HI END i u prvom postu naveo HD600 nemoj ni da komentarises,U srbiji HD 600 650 pa ja verujem da ima 0.5% ljudi,sto znaci da se automatski ta oprema svrstava u HI END,hteo sam za nas koji bi smo mozda i mogli da prikupimo neki dinar i da uzmemo nesto ozbiljnije,da preskocimo tu osnovnu klasu slusalica,s ozbzirom da su hd 600 2004 progalsavane slusalice godine za mene ce one uvek biti hi END i ja gadjam tu klasu slusalica
Ovo sam okacio da bi jedni drugima pomagalii tj nalazili sto pristupacnije cene zeljenih slusalica
A tebi ako ovo sve smeta ti idi u dubai i prosipaj nekom drugom pricu |
i zamolio bih te da se ovde vise ne oglasavas i ne nastavljas dalje komentarisanje jer nemam sta sa tobom da razgovaram
Pozdrav i ne spamujte temu

Poslednja izmena:
Hahahah niste normalni! :D kad pomenuste Seju,kako zaboraviste i Bobana Zdravkovica :)

au, istera me čovek sa njegove teme !

[youtube]9iv2PBqdTEM[/youtube]

Poslednja izmena:
Pa te su bile 155e pocetkom 2015. i ta cena je ostala mesecima, sta je sad ovo 215e? :d

Sto je najjace mislim da su jedno vreme bile za 135 ili 145e na snizenju.

Poslednja izmena:
Racunaju da smo ogluveli od bombardovanja pa zato ;)

neđo, opleti !

[youtube]JlNQlZIKj0U[/youtube]

Naleteh na ovo, može da posluži za testiranje soundstagea (HSV-a bi garant zanimalo)...ima i downloade, da se ne zlopatite sa YT "kvalitetom" zvuka:

[YOUTUBE]N_vVU43Kz_w[/YOUTUBE]

i opet vam kazem za****te kojekakve komentare ili jutub profesionalce ,uzmite slusalice poslusajte i sve ce vam biti jasno,Znam ja za tog Z headphones lika zbog njegovog rivjua sam krenuo po superlux i kad sam ih probao totalno razocarenje ,ma ne bih uzeo ni da mi ih neko za dzabe daje.
Ove filips svakako vrede za ovako malene pare i ako ko mia mogucnost neka proba
a HD 600/650 obara na dupe i mizerija ih je porediti sa bilo kojim modelom od 200e

http://forum.benchmark.rs/showthrea...one-i-praksu&p=4729328&viewfull=1#post4729328

:smash:

Nazad
Vrh Dno