Šta je novo?

kako do startup u windows 2000 ?

• Začetnik teme Začetnik teme djoni
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

djoni

Slavan
Učlanjen(a)
11.02.2005
Poena
319
Problem je poprilicno glup ali ja ne mogu da ga resim : drugar ima win 2000 koji se, naraaaavno, sporo podize i ja/poucen iskustvom sa mog xp/ mu predlozim da poskida ponesto iz startupa ne bi li ubrzao podizanje sistema ....Kvaka je u tome sto win-u 2000 izgleda ne odgovara komanda "msconfig" /start-run.../ a ja nemam POJMA kako da iznadjem gde je startup ....Moze li neko da pomogne plz ?

Poseti OVAJ SAJT i skini odlicni Startup Control Panel, tezak oko 60kB. Kad ga instaliras, u Control Panelu ces dobiti jos jednu slicicu, "Startup", preko koje mozes da izbacujes stvari iz startupa bez da brljas po msconfigu i registryju.

Moze li ipak uputstvo za win 2000...znam za Startup cpl ali bih vise voleo "peske" da odradim to....ako nije problem

Ne postoji opcija sa decekiranjem kao kod startupa u xp ?

Postoji, prekopirash msconfig iz windows xp-a i onda njega startujesh (mada je to najgora opcija od svih nabrojanih)
Ako ti ni ovo ne odgovara, onda formatiraj hdd :d

Odradio je MSCONFIG.EXE prekopiran u sistem 32 win-a 2000 . Hvala vam na strpljenju i savetima

Nemoj koristiti dechekiranje kao trajno resenje. To to sluzi samo za "Diagnostic startup", tojest da vidis ako te neki program *****ava. Sve sto dechekiras se iz "Run" kljuca premesta u "Run-" kljuc u registriju. Nego lepo otvoris HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run ili preko startup cpl-a, pa obrises stvarno.

mene interesuje koji programi MORAJU da se pale pri podizanju win 2000/xp, a koji ne moraju. Jel ima negde spisak shta sve mozemo, a shta ne iskljuchiti?

Nazad
Vrh Dno