va_milos
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.08.2005
- Poena
- 349
E ovako. Nisam znao gde da postavim ovu temu(koja je meni veoma interesantna), pa je stavljam ovde a modovi nek je bace gde treba ukoliko sam omasio.
Prica je sledeca:
Otvorio se konkunkurs za 3 radna mesta u jednoj IT firmi u Valjevu. Uslovi kao i svuda. Diploma, odsluzen vojni rok, vozacka b kategorije, iskustvo(koje i nije neophodno), da nisam osudjivan...
1. Poslat cv- Javljaju mi posle par dana da su dobili moj CV i da ce mi poslati neki upitnik.
2. Dobio na e-mail upitnik sa pitanjima o hardveru, sofftveru i raznim drugim pitanjcima.
3. Zakazan sastanak(tj. test) za koji su rekli, kao bice neki test, ali ne vezano za harver.
4. Doslo nas 20-tak, seli smestili se u nekoj sali i dobijemo te neke testove.
Otvaram prvi test, kad ladno nam dali test inteligencije( prepoznavanje nekih kockica, razna mozganja, logika itd). ko je isao na regrutaciju, zna o cemu pricam.
Drugi test je bio test licnosti, koji se sastojao od 40 pitanja.
I sad 5-6 ljudi koji su dobro uradili ovaj test, ce biti pozvani na razgovor.
S obzirom da prvi put negde konkurisem za posao koji mi je jako potreban, zanima me da li je ovako svuda ili je ovo neki izuzetak. Cuo sam da ljudi posalju Cv i ako se svidi poslodavcu, zovu ga na razgovor.
Ovo je sve za posao prodavca It opreme.:wall:
Firmu necu da pominjem, jer mi je iskreno draga i kupujem u njoj vec godinama.
Prica je sledeca:
Otvorio se konkunkurs za 3 radna mesta u jednoj IT firmi u Valjevu. Uslovi kao i svuda. Diploma, odsluzen vojni rok, vozacka b kategorije, iskustvo(koje i nije neophodno), da nisam osudjivan...
1. Poslat cv- Javljaju mi posle par dana da su dobili moj CV i da ce mi poslati neki upitnik.
2. Dobio na e-mail upitnik sa pitanjima o hardveru, sofftveru i raznim drugim pitanjcima.
3. Zakazan sastanak(tj. test) za koji su rekli, kao bice neki test, ali ne vezano za harver.
4. Doslo nas 20-tak, seli smestili se u nekoj sali i dobijemo te neke testove.
Otvaram prvi test, kad ladno nam dali test inteligencije( prepoznavanje nekih kockica, razna mozganja, logika itd). ko je isao na regrutaciju, zna o cemu pricam.
Drugi test je bio test licnosti, koji se sastojao od 40 pitanja.
I sad 5-6 ljudi koji su dobro uradili ovaj test, ce biti pozvani na razgovor.
S obzirom da prvi put negde konkurisem za posao koji mi je jako potreban, zanima me da li je ovako svuda ili je ovo neki izuzetak. Cuo sam da ljudi posalju Cv i ako se svidi poslodavcu, zovu ga na razgovor.
Ovo je sve za posao prodavca It opreme.:wall:
Firmu necu da pominjem, jer mi je iskreno draga i kupujem u njoj vec godinama.
Poslednja izmena: