Šta je novo?

kako do interneta?

exste

Čuven
Učlanjen(a)
24.01.2005
Poena
660
Moja oprema  
Laptop
ASUS Rog Strix G513 QR, Ryzen 5800H, RTX 3070 8GB
Preselio sam se u Ustanicku kod hotela Srbija a tamo....spektakl:gajba ima ptt kds - bez internet signala, telefon je na pcm uredjaju...Kako do interneta?
Ako je wireless uopste moguc kojeg provajdera da potrazim i koliko ce me kostati oprema za wireless?
Ocajan sam...

Joj znam :S:
Slusaj, tu su skoro (pre 7 dana) razdvajali dvojnike i poskidali sve PCM uredjaje - proveri da li si jos uvek na PCM-u a ako jesi trebali bi uskoro da te skinu... Probaj da izvuces neke detalje na [email protected]

Poslednja izmena:
Ili podnesi zahtev za ADSL ali kod telekoma pa će ti skinuti PCM.

....

Pre mesec dana sam podneo zahtev i dobio odgovor pre par dana (pismeno) da "nema tehnickih mogucnosti" za skidanje pcm-a (horor)!
Uzas...

Nadji neku vezu, Lelekom to resava za simbolicnu nadoknadu...:D

wireless

Ako moze neko da napise koliko bi me kostala oprema za wireless?Sta mi sve treba i koje su cene?Da li provajderi iznajmljuju (prodaju) opremu?

O wireless-u nista neznam...

Nisam iz BG-a, radio sam u tvom komsiluku, i moja (bivsa firma) je bila vezana wireless-om na Verat, repetitor im je na zgradi Beomedicine, nadam se da cu ti bar malo pomoci u resavanju tvog problema. Pozz

Ako vidis zgrade u Indire Gandi (Jerkovic) onda verovatno mozes da se nakacis na Maksnet. Sto se opreme tice...od 100e - 200e za 2.4GHz...koliko para toliko muzike :guitar:

....

HVALA na informacijama.
SA terase ne vidim nista (osim divnog parka...ali to ne pomaze u vezi neta...).
Sa krova postoji mogucnost da se vide obe navedene zgrade.
To znaci da od krova do mene (2-7 sprat) ima oko 10-15m.
Laicki receno da nije malo predaleko_ slablenje signala u kablu i tako to...?

Poslednja izmena:
Ako gore budes stavio u PVC kutiju AP, koaksijalac od 1m antenu iznad toga i spustis UTP do stana, do je najbolja kombinacija i imaces minimalne gubitke, (gubis samo na koaksijalcu i konektorima) na UTP-u nemas gubitaka. Ako ti treba tacno sta da kupis, tu sam da pomognem, uradio sam dosta montaza za wireless.

...

Grofe hvala, bicu slobodan da te kontaktiram na pm kada dodje vreme za to...hvala unapred...

Nazad
Vrh Dno