Vocko je napisao(la):HyperTerminal ?
Ova ti valja. :beat:Filo je napisao(la):a da na brzinu instaliras neki ftp ili tftp server?
a sto da ne? eno, program koji sam ja preporucio radi upravo to, a: besplatan je, mali je (500kB), neinstalira se, radi superStvorenje je napisao(la):Ova ti valja. :beat:
Spotter je napisao(la):3. FTP serveri - ne zvuci mi user friendly, nisam ni pokusao. Mozda gresim.
molim, i drugi putSpotter je napisao(la):4. Http File Server - radi, odlicno resenje.![]()
Hvala Zoni!
ko podrzava resume? BABA???nIce Cream je napisao(la):moja baba bi znala da ga namesti. Podrzava resume.
ZoNi je napisao(la):ko podrzava resume? BABA???
:d:banana:
peace, man!
nIce Cream je napisao(la)::wall: :wall: :wall: :wall:
verujem da radi ali je to "neposlovna" varijanta tj. ne mogu da nagovaram ljude u drugoj firmi da instaliraju tu vrstu softvera
Spotter je napisao(la):
joj... nisam hteo da se mesam, ali moram da priznam da ni meni taj program ne deluje bas mnogo user friendly :trust:nIce Cream je napisao(la):Da, to je user friedly program, a ti jos mnogo moras da ucis da bi postao user ocigledno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari