Šta je novo?

kako deinstalirati....

martins

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
02.03.2005
Poena
320
kako deinstalirati program iz add or remove programs ako ne reaguje na opciju remove a nema ih u program files[bar ne pod tim imenom]? Naime da bi se deinstalirao taj program,trazi da se konektuje na odredjenu adresu.Medjutim posto je mcafee antivirus obrisao shorcut sa tom adresom,ne moze da se konektuje na nju,cak ni rucno upisivanje ne pomaze.Ako neko zna o cemu pricam molim za pomoc? Efekti svega ovoga su usporenje kompa i automatsko startovanje i. explor. zajedno sa startovanjem XP-a i onda cekanje i cekanje da sve odradi

Skeniraj hard sa Ad-Aware

deinstalirao mi je ono ali i dalje se automatski startuje i. explor. sa primetnim padom performansi.Ok probacu sa jos programa zastite pa valjda ce nesto da uspe

1). Odlazak u Safe Mod
2). Fizicko brisanje doticnog fajla(ova)
3). Ciscenje registry-ja od svih repova vezanog za njega.

Od povece pomoci je programce StartupList, malo i extremno efiksno(i dzabe).
Pokazuje sta je sve startovano, koji su kljucevi u rgistry-ju, isl.

Posle navedenog postupka, koristiti neki od Trojan klinera, ili svezijih AV-a.

Poslednja izmena:
pa da fizicko brisanje samo jos kad bih umeo da se snadjem koje je kukolj a koje ne

jesi skenirao sa Ad-aware?

ma opusteno....i ovako mi xp drzi vec 1 god,vreme za osvezenje.Pobrisao sam brdo stvari,cak sam mislio i da je do neke trial instalacije ko sto je bio slucaj sa predhodnim spyware-om ali nesto ga dira i neda mu mira....

Pogledaj sa HijackThis sta se sve startuje i pobrisi to i rucno fajlove povezane s tim i nemas problema 😉

thanks crni,upalilo je ovo samo sam izgleda i zvuk prilikom konekcije nesto zeznuo al ok sredio sam glavnu boljku

Nazad
Vrh Dno